• RU
 • Vopsirea volanului de direcție

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Multe elemente ale volanului se uzeaza cu timpul, cel mai frecvent, din cauza atingerilor dese! Cum credeti care dintre aceste elemente este atins cel mai des? Careva idei? Corect! Acesta este volanul! Cui i-ar placea sa manuiasca sau sa se uite la un volan plin de zgarieturi, taieturi, rupturi ? Nu credem ca s-ar incumeta sa zica cineva ca-i place asa ceva! Pentru a-i reda volanului un nou aspect, se si face vopsirea volanului.

  Cum are loc vopsirea volanului?

  In caz de aveti nevoie de vopsirea volanului, trebuie sa va indreptati spre un auto service. Doar intr-un service procedura va fi efectuata eficient si rapid! Procedura se axeaza pe urmatoarele actiuni:

  1. - mai intai - spalarea;
  2. - locul defectiunii este acoperit;
  3. - pielea de pe element este scoasa;
  4. - se face degrasarea;
  5. - reparatia defectiunilor;
  6. - vopsirea, propriu-zisa, a volanului;
  7. - aplicarea unui strat de protectie;
  8. - calitatea este controlata.

  Nu conduceti cu volanul in stare deplorabila, vopsiti-l! Nu costa atat de mult! Costul vopsirii incepe de la 680 lei. Pretul exact va depinde de tipul unitatii de transport, volumul defectiunilor, materialele necesare pentru procedura. Nu lasati pe maine, ceea ce puteti face astazi!

  Vopsirea volanului in Chisinau

  Sunteti in cautarea unui centru auto? Cautati de mult timp un centru de incredere? Ei bine, nu mai trebuie! Service-ul auto ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, inclusiv si vopsirea volanului: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Echipament ultra modern;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul Chisinau. 

  V-au ramas inca suspiciuni? Lasati-le deoparte! Vizitati-ne si convingeti-va personal de toate cele mentionate! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Vopsirea volanului 1Vopsirea volanului 2Vopsirea volanului 3Vopsirea volanului 4Vopsirea volanului 5Vopsirea volanului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre