• RU
 • Vopsirea torpilelor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Torpeda este acel element care se uzeaza din cauza atingerilor nenumarate, si nu doar a soferului. Aici avem in vedere diverse zgarieturi, decolorari, fisuri etc. Iar daca s-au jucat aici copiii, pai atunci treaba nu e de invidiat! Exista, totusi, o solutie de a scapa de astfel de neplaceri si, anume, vopsirea torpedei. De ce sa va chinuiti, privind la o torpeda uzata, cand ii puteti atribui un nou look? In cadrul unui service auto totul este posibil!

  Cum are loc procedura?

  Doriti sa faceti vopsirea torpedei? Va ganditi ca ati putea face asta in conditii casnice? Da, e posibil, dar riscati sa faceti ceva cum nu trebuie! Asta poate duce la daune mai grave, care la randul lor vor duce la cheltuieli suplimentare! In cadrul unui service asa probleme nu vor fi! Deci, fiti atenti la etapele desfasurarii procedurii:

  1. - demontarea torpedei;
  2. - stratul vechi de vopsea trebuie de scos cu grija;
  3. - se face degrasarea;
  4. - este aplicat un primer;
  5. - se face vopsirea suprafetei;
  6. - este aplicat un lac;
  7. - torpeda este montata inapoi.

  Pretul pentru vopsirea torpedei incepe de la 598 lei.

  Vopsirea torpedei in Chisinau

  Doriti sa gasiti un centru de deservire auto, care presteaza servicii de calittae la preturi rezonabile? L-ati gasit, sa stiti! Locul perfect ca sa va deserviti automobilul personal este cauciucuridevara. Veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute aici: 

  1. - Doar la noi sunt specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Echipament si utilaj de ultima generatie avem;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt accesibile pentru toti si fiecare. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Pictura torpilei 1Pictura torpilei 2Pictura torpilei 3Pictura torpilei 4Pictura torpilei 5Pictura torpilei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre