• RU
 • Vopsirea scaunelor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Salonul din piele este mandria oricarui sofer. Fiecaruia ii place sa stea in scaunul confortabil atunci cand conduce sau este pe scaunul pasagerilor si admira privelistea in mers. Si daca mai asculti muzica preferata in acest moment, atunci esti cel mai fericit din lume! Insa, cu timpul, scaunele se deterioreaza si devin incomode de folosit si insuportabil de privit. Tot felul de taieturi, zgarieturi, rupturi si arsuri de la tigara apar pe parcurs. De unde apar? Chiar daca soferul este un om responsabil ce are grija de masina sa, nu este exclus faptul ca se pot nimeri pasageri de tipaj contrar opus. Salvarea consta in vopsirea scaunelor.

  Procedura de vopsit scaune piele auto - avantaje

  Vopsirea acestor elemente ale salonului este strict necesara daca doriti o deplasare confortabila! Printre avantajele procedurii putem evidentia:

  1. - aveti posibilitatea de a schimba fonul, culoarea salonului, inclusiv a scaunelor;
  2. - vopseaua nu afecteaza compozitia materiei din care sunt confectionate scaunele;
  3. - aplicarea de vopsea scune piele este o procedura avantajoasa din punct de vedere al costului, o optiune printre cele mai ieftine de a schimba atmosfera psihologica in salon;
  4. - o gama larga de culori de vopsea scaune piele auto va sta la dispozitie, alegeti-o pe cea care o doriti.

  Procedura cuprinde curatarea salonului, degrasarea, indreptarea structurii, vopsirea insasi. Costul vopsirii incepe de la 460 lei.

  Vopsirea scaunelor in Chisinau

  Cautati un centru auto pentru a vopsi scaunele din salon? Centrul auto ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, inclusiv si vopsirea scaune: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Dispunem de utilaj si echipament ultra modern;
  4. - Lucram 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune in a aplica vopsea pentru piele scaune auto. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Vopsirea scaunului 1Vopsirea scaunului 2Vopsirea scaunului 3Vopsirea scaunului 4Vopsirea scaunului 5Vopsirea scaunului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre