• RU
 • Vopsirea mânerului transmisiei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Elementele salonului unui automobil se uzeaza fara doar si poate! Cutia de viteze sau, mai bine zis, manerul acesteia se uzeaza la fel, din cauza atingerilor dese. Apar pe el zgarieturi, fisuri etc. Unde mai pui ca-n salon pot intra copii mici, si atunci, treaba chiar nu e de invidiat! Ce-i de facut in asemenea situatii? O salvare ar consta in vopsirea butonului vitezei, adica manerul cutiei de viteze!

  Cum are loc procedura?

  Soferul contacteaza tare des cu manerul cutiei de viteze, adica-l atinge permanent cand conduce. Iata de ce aceasta atingere trebuie sa fie placuta din aspect tactil. Plus, daca manerul arata bine si frumos, e placut sa te uiti la el. Fiecare isi doreste ca salonul sau sa fie curat si ordonat, adica in stare buna. Vopsirea manerului cutiei de viteze trebuie facuta doar la un service auto. Asta e varianta cea mai sigura si eficienta. Iata in ce consta aceasta:

  1. - pielea si plasticul sunt curatate bine;
  2. - pielea este degrasata;
  3. - locurile defectate sunt reparate;
  4. - la final se face vopsirea.

  Care sunt avantajele vopsirii manerului cutiei de viteze? Plasticul si pielea isi recapata aspectul proaspat de odinioara. Termenul de exploatare al acestora creste considerabil. Pretul pentru vopsirea manerului cutiei de viteze este de 567 lei.

  Vopsirea manerului cutiei de viteze in Chisinau

  Centrul perfect pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru o sa aveti parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, inclusiv si necesitatea de a vopsi volanul. De ce cauciucuridevara: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Echipament ultra modern;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul Chisinau si nu numai. 

  Nu sunteti in stare sa credeti! Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Vopsirea mânerului de cutie de viteze 1Vopsirea mânerului de cutie de viteze 2Vopsirea mânerului de cutie de viteze 3Vopsirea mânerului de cutie de viteze 4Vopsirea mânerului de cutie de viteze 5Vopsirea mânerului de cutie de viteze 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre