• RU
 • Vopsirea frânei de parcare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Frana de mana este un element important si indispensabil al automobilului. Ca orisicare element din salon, aspectul ei exterior poate fi afectat de o serie de factori mecanici sau climatici. Din aceste considerenta frana de mana se poate decolora, zgaria s.a. Nu este placut sa te uiti la o asa priveliste, nu-i asa? Dar exista o iesire din situatie, si anume vopsirea franei de mana.

  Frana de mana - destinatie

  Frana de mana ajuta la mentinerea sigurantei. De exemplu:

  1. - Cu ajutorul acesteia este previnita deplasarea vehiculului in timpul cand acesta se opreste sau parcheaza;
  2. - Frana de mana protejeaza transmisia si franele principale de suprasarcini.

  Atunci cand frana de mana arata oribil din cauza uzurii, de ce sa nu va adresati la un service auto, pentru a o vopsi. Stim ca pe internet puteti gasi sfaturi cum sa vopsiti mana desinestatator, dar mai bine este de incredintat meseria specialistilor! Acestia au cunostintele destule, dar si o experienta mare de lucru in domeniul deservirii auto. Plus si echipament modern este acolo! Pretul pentru vopsirea franei de mana va incepe de la 500 lei.

  Vopsirea franei de mana in Chisinau

  Doriti sa faceti vopsirea franei de mana la pret avantajos? Nu stiti unde sa va adresati? Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal, vopsind frana de mana este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi metoda cea mai eficienta pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Echipament si utilaj modern;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Mai aveti careva indoieli? Vizitati-ne si convingeti-va personal de eficienta serviciilor noastre! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra! Nu ratati o astfel de oportunitate!

  Autoservice nostru
  Vopsirea frânei de mână 1Vopsirea frânei de mână 2Vopsirea frânei de mână 3Vopsirea frânei de mână 4Vopsirea frânei de mână 5Vopsirea frânei de mână 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre