• RU
 • Vopsirea farurilor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  In ziua de azi, un automobil reprezinta nu doar o unitate de transport, cu care ne deplasam, ci si o carte de vizita, care-l ajuta pe sofer sa iasa in evidenta. Un automobil trebuie sa ofere nu doar confort si siguranta, ci si o satisfacere estetica. Cat de placut este sa te deplasezi cu un automobil frumos si stilat? O procedura care asigura simultan, si siguranta, si un aspect estetic placut este vopsirea farurilor.

  Farurile trebuie sa fie in stare buna pentru a ne asigura vizibilitatea pe timp de noapte si a exclude probabilitatea unui accident. 

  Etapele de vopsire a farurilor

  Pentru vopsire de faruri puteti alege culori diverse. Nu sunt careva limite in acest sens. Important e ca sa se potriveasca cu automobilul. Spre exemplu, tot mai populara devine culoarea neagra. Acesta ofera o imagine mai stilata si mai solida automobilului dumneavoastra. Sa revenim insa, la procedura de vopsire. Aceasta include urmatoarele etape:

  1. Este demontata optica de pe caroseria automobilului; 
  2. Sunt demontate sticla, stratul de ermetica. Se scoate masca farului;
  3. Suprafata de lucru este degrasata bine. Apoi se aplica grund;
  4. Se efectueaza vopsirea suprafetei in culoarea aleasa. In acest sens sunt alese vopsele cu proprietati termorezistente;
  5. Uscarea;
  6. Farurile sunt asamblate inapoi, ermetizarea lor este readusa.

  Vopsirea farurilor este o procedura destul de raspandita. Desi, la prima vedere, pare ca poate fi efectuata in conditii casnice, mai bine adresati-va specialistilor! Centrele de deservire auto au echipamente specializate in acest sens. Nu supuneti riscului starea automobilului dumneavoastra!

  De ce cauciucuridevara?

  Aveti nevoie concret de vopsit farurile? Nu stiti unde sa va adresati? Veniti la cauciucuridevara. Este locul perfect pentru a va deservi automobilul. Nu ne credeti? Va prezentam un sir de argumente de ce ar trebui sa veniti anume la noi:

  1. In centrul nostru de deservire auto lucreaza o echipa de adevarati profesionisti, ce sunt gata sa vina in ajutorul dumneavoastra indiferent de problema parvenita. 
  2. Noi oferim consultatii, gasim solutii si rezolvam orice problema ce tine de starea automobilului dumneavoastra. 
  3. Preturile noastre sunt foarte avantajoase. Daca vorbim de vopsire faruri, aceasta procedura v-ar putea costa undeva de la 600 de lei. 
  4. Noi vom realiza lucrarile de reparatie rapid si calitativ. Pentru noi este foarte important ca clientii nostri sa ramana multumiti. 

  Veniti la cauciucuridevara.md! Nu o sa va para rau de alegerea facuta.

  Autoservice nostru
  Vopsirea farurilor 1Vopsirea farurilor 2Vopsirea farurilor 3Vopsirea farurilor 4Vopsirea farurilor 5Vopsirea farurilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre