• RU
 • Vopsirea discurilor de roți

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Va place atunci cand automobilul dumneavoastra este in stare buna, plus cu un aspect exterior ideal? Ei bine, pentru asta trebuie sa aveti grija mereu de automobil, sa-l deserviti la un centru. Cu timpul orice element al unui automobil se uzeaza din cauza factorilor climatici si mecanici, dar si din cauza timpului - motiv esential. In aceste cazuri poate fi necesara inlocuirea, reparatia, lustruirea sau vopsirea. In continuare vom atrage atentia asupra jantelor. Din cauza ciocnirii cu nisip, noroi, pietris de pe carosabil, pe jante apar zgarieturi. Fiti de acord ca o asa situatie dauneaza grav aspectului automobilului dumneavoastra! O iesire din situatie este o vopsire jante.

  Procedura de vopsire jante auto

  Aveti nevoie de vopsirea jantelor? Adresati-va la un centru de deservire auto pentru asta. Asa va fi cel mai sigur. Lasati toate aceste griji in seama specialistilor! Ei vor vopsi jantele la cel mai inalt nivel. Procedura de vopsire jante se desfasoara in urmatoarele etape:

  1. eliminarea noroiului de pe jante;
  2. degrasarea suprafetei;
  3. aplicarea unui strat de grund;
  4. netezirea suprafetei cu abraziv;
  5. vopsirea (cu acril/cu vopsea pulbere);
  6. uscarea jantelor vopsite.

  Niste jante vopsite nu doar ofera automobilului un aer proaspat. De asemenea, va puteti crea un stil personalizat, alegand culorile cele mai variate. Doriti un avantajos pret vopsire jante? Costul vopsirii jantelor va fi de la 1034 lei.

  Vopsirea jantelor in Chisinau

  Nu puteti lua o decizie referitor la locul unde sa faceti vopsire jante aliaj? Noi venim cu un sfat util in acest sens. Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de tot suportul in problemele aparute: 

  1. Avem profesionistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. Lucrarile de vopsit electrostatic jante se vor efectua calitativ si rapid;
  3.  Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Pictură pe disc 1Pictură pe disc 2Pictură pe disc 3Pictură pe disc 4Pictură pe disc 5Pictură pe disc 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre