• RU
 • Vopsirea cotierei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cotierele se uzeaza foarte rapid, precum cutia de viteze sau volanul, deoarece este atinsa mereu. Drept rezultat - zgarieturi, taieturi, fisuri etc. In caz de copiii mai au acces in salon, atunci mai bine nici nu de imaginat ce se poate intampla! Fiti de acord ca nu este deloc placut sa vezi zilnic cotierele in stare uzata. Rezolvarea problemei consta in vopsirea cotierei. Vedeti! Este foarte simplu, dar principalul - ieftin!

  Cum are loc procedura?

  Desigur ca vopsirea cotierei trebuie incredintata specialistilor! Acasa efectuata, procedura nu va fi la fel de eficienta! Doar specialistii din cadrul unui service au bogate cunostinte si experienta uriasa. Vopsirea se va axa pe urmatoarele directii:

  1. - mascarea pieselor din apropiere;
  2. - reparatia pielii (aici avem in vedere taieturile, arsurile, particule de noroi, etc.)
  3. - este restaurata textura pielii;
  4. - alegem culoarea (da, este posibil de schimbat alta culoare);
  5. - are loc, insasi, vopsirea;
  6. - uscarea cotierei;
  7. - ca la final este efectuat un control al calitatii.

  Asadar, nu pierdeti timpul! Adresati-va la un service cat mai curand! Vopsirea cotierei va incepe de la 900 lei. Nu amanati de azi pe maine!

  Vopsirea cotierei in Chisinau

  Cautati un service auto de incredere? L-ati gasit! Acest service automobile personale este cauciucuridevara. La acest centru va veti bucura din plin de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Utilaj performant avem;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul Chisinau si nu numai. 

  Mai aveti careva indoieli! Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra! Nu ratati o astfel de sansa spectuloasa!

  Autoservice nostru
  Vopsirea cotierei 1Vopsirea cotierei 2Vopsirea cotierei 3Vopsirea cotierei 4Vopsirea cotierei 5Vopsirea cotierei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre