• RU
 • Vopsea o ușă de mașină

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Automobilul este un element indispensabil in ziua de azi! Oare isi poate inchipui activitatea fara el? Cu el la serviciu, in calatorie, in ospetie zi de zi pe orice timp! Nu e de mirare ca pe parcurs elementele acestuia se uzeaza! Usile acestuia nu reprezinta o exceptie! Indiferent de e influenta negativa a factorilor climatici sau mecanici - uzura e inevitabila! Pe usi apar zgarieturi, fisuri in stratul de vopsea, adancituri, coroziune etc. Usa arata, pur si simplu, oribil. Solutia consta in vopsirea de usa la masina!

  Avantajele procedurii

  Chiar daca pe internet sunt o sumedenie de sfaturi si indemnuri de a vopsi usile automobilului desinestatator, nu va hotarati sa faceti acest lucru. Nu numai ca veti face unele greseli si rezultatul poate fi contrar celui pe care il doriti, dar poate fi si periculos pentru sanatatea dumneavoastra! Fara protectie si echipament special vopseaua poate dauna! Insa la un centru auto situatia e cu totul alta. Aici sunt si specialisti, si echipament. Procedura de vopsire va va aduce multe beneficii:

  1. - concordanta intre pret si calitate;
  2. - aspect exterior placut;
  3. - compatibilitatea cu culoarea masinii;
  4. - este asigurata restaurarea completa a caracteristicilor stratului de vopsea.

  De obicei, costul vopsirii usilor auto incepe de la 338 lei pentru o usa din fata, 451 lei pentru o usa din spate.

  Vopsirea usilor auto la cauciucuridevara

  Sunteti in cautarea unui service cu renume, unde sa va duceti automobilul? Locul potrivit unde sa va deserviti automobilul personal este cauciucuridevara. Doar in acest centru veti avea parte de toata sutinerea referitor la problemele aparute: 

  1. - Specialistii cei mai buni din domeniu va stau la dispozitie. Acestia vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucratorii nostri isi indeplinesc sarcinile in mod calitativ si rapid;
  3. - Preturile accesibile pentru toti si fiecare. Conditii mai avantajoase in tot orasul nu veti gasi. 

  Inca mai sunteti pe ganduri? Faceti-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Va asteptam!

  Autoservice nostru
  Vopsea o ușă de mașină 1Vopsea o ușă de mașină 2Vopsea o ușă de mașină 3Vopsea o ușă de mașină 4Vopsea o ușă de mașină 5Vopsea o ușă de mașină 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre