• RU
 • Verificarea presiunii freonului și a etanșeității sistemului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul de aer conditionat a devenit un element indispensabil pentru orice automobil. Pe timp de canicula - ce placut e sa stai intr-un salon racoros! Pe timp de iarna - invers! Afara e frig, iar tu stai la caldut! Problemele apar atunci cand acest sistem este defectat. Nu mai simtiti acea comoditate, nu-i asa? Pentru a evita asa neplaceri se si face verificarea presiunii freonului in masina, precum si un test de etanseitate a sistemului.

  Sistemul de conditionare nu mai functioneaza - indicii

  Sistemul de aer conditionat din masina dumneavoastra nu mai functioneaza cum trebuie? Nu sunteti sigur? Va prezentam indiciile defectiunii, care o sa va ajute sa va clarificati referitor la acest aspect:

  1. aparatul de aer conditionat lucreaza, dar aveti nevoie sa-l reincarcati cu freon;

  2. aparatul a fost incarcat si a functionat bine;

  3. freonul a fost eliberat pe timp de iarna;

  4. cureaua compresorului a fost scoasa sau rupta;

  5. defectiuni mecanice (lovituri, fisuri etc.).

  Verificarea presiunii freonului

  Pentru a verifica presiunea presiunea in sistemul de conditionare, furtunurile de manometru se conecteaza la supape de testare. Apoi aparatul de aer conditionat se conecteaza in regimul de racire si lucreaza 12-15 minute. Apoi supapele se deschid si sunt analizati indicii. Manometrii pot arata indici total opusi, asa ca se folosesc doua metode de precizare a indicilor. Prima este realimentarea. Corectarea masurilor primite se face in raport cu temperatura de afara.

  Presiunea freonului depinde de:

  1. temperatura mediului inconjurator;

  2. temperatura incaperii, a erului din ea;

  3. gradul de infundare a filtrelor;

  4. tipul de freon.

  Costul procedurii va incepe de la 110 lei.

  Verificarea etanseitatii sistemului

  Etanseitatea se verifica pentru a identifica posibilele locuri de scurgere a freonului. Ce presupune aceasta? In sistemul de racire este turnat un volum de apa maxim posibil. Apoi pistonul primului cilindru este necesar de instalat in zona moarta pe cursa de compresie. In cele ce urmeaza, injectoarele primesc aer comprimat prin orificii. Este imoprtant de a urmari unde nivelul de apa se schimba in rezervorul de expansiune a radiatorului.

  Procedura costa de la 110 lei.

  Verificarea presiunii freonului si a etanseitatii sistemului in Chisinau

  Nu puteti lua o decizie referitor la locul unde sa faceti verificarea presiunii freonului sau etanseitatii sistemului de racire? Noi venim cu un sfat util in acest sens. Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de tot suportul in problemele aparute: 

  1. Avem profesionistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra; 

  2. Lucrarile de masurare a presiunii si a etanseitatii, se vor efectua calitativ si rapid;

  3. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Verificarea presiunii freonului și a etanșeității sistemului 1Verificarea presiunii freonului și a etanșeității sistemului 2Verificarea presiunii freonului și a etanșeității sistemului 3Verificarea presiunii freonului și a etanșeității sistemului 4Verificarea presiunii freonului și a etanșeității sistemului 5Verificarea presiunii freonului și a etanșeității sistemului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre