• RU
 • Umplerea și eliminarea scurgerilor din aparatul de aer condiționat

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Un sistem de aer conditionat are nevoie de alimentare regulata pentru a functiona normal. Daca alegeti o deservire calitativa a aparatului de aer conditionat din automobilul dumneavoastra, atunci asigurarea unui microclimat favorabil va este asigurat. Vorbind de alimentarea sistemului de aer conditionat auto, aceasta necesita urmatoarele componente:

  1. freon (poate fi lichid sau in forma de gaz);
  2. bloc monometru cu furtunuri de presiune joasa si inalta;
  3. un furtun rosu de presiune inalta;
  4. un furtun albastru de presiune joasa;
  5. cantare electronice.

  De asemenea, va fi nevoie de accesorii suplimentare, precum o lampa ultraviolet, un identificator de freon, termometru masurator de umiditate. Procedura va costa la 630 de lei.

  Eliminarea scurgerii din sistemul de aer conditionat

  Simptomele scurgerii din sistemul de aer conditionat sunt urmatoarele:ingheturi in locul conexiunii tevilor cu blocul extern, intunecarea stratului de termoizolare a compresorului, indicele de termo protectie da de stire, aparitia unor scurgeri de ulei, se simte un miros de ars etc. 

  Pentru a face eliminare scurgerea conditionerului auto, trebuie mai intai de identificat locul unde s-a produs scurgerea. In acest scop, este utilizat un analizator de gaze, care poate identifica prezenta freonului in aer si locul de unde acesta se scurge. Procedura de eliminare a scurgerii va costa aproape 550 lei. Desigur ca exista o posibilitate de a intreprinde masuri de reparatie acasa, dar mai bine de incredintat acest lucru specialistilor. Nu riscati cu tehnica proprie, s-ar putea sa va coste mult pe viitor.

  Reparatia aparatelor de aer conditionat in Chisinau pret

  Cauciucuridevara.md este locul perfect pentru a face reparatii de aer conditionat auto la un automobil. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Noi efectuam lucrarile destul de rapid si calitativ. Avem o abordare serioasa pentru fiecare client in parte. Pentru noi este extrem important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta, apeland la serviciile noastre.

  Autoservice nostru
  Umplerea și eliminarea scurgerilor din aparatul de aer condiționat 1Umplerea și eliminarea scurgerilor din aparatul de aer condiționat 2Umplerea și eliminarea scurgerilor din aparatul de aer condiționat 3Umplerea și eliminarea scurgerilor din aparatul de aer condiționat 4Umplerea și eliminarea scurgerilor din aparatul de aer condiționat 5Umplerea și eliminarea scurgerilor din aparatul de aer condiționat 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre