• RU
 • Tratamentul anticoroziv al părții inferioare a caroseriei autoturismului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Tratarea anticoroziva a fundului masinii se face cu solutii speciale (compusi chimici). Solutiile respective ofera o protectie contra umiditatii tuturor partilor metalice ale unui automobil. Este prevenita oxidarea, sunt oprite focarele de coroziune aparute. Mai pe scurt, aceasta este o procedura foarte eficienta, de care are nevoie orice automobil. Asa ca alegeti sa va protejati automobilul chiar acum!

  Cand este nevoie de tratarea anticoroziva?

  La prima vedere este destul de clar cand este nevoie de tratarea anticoroziva. Dar haideti sa ne aprofundam un pic referitor la momentul potrivit pentru a face asta:

  1. Atunci cand stratul de vopsea (lac) de la suprafata este deteriorat;
  2. Termenul de garantie al protectiei caroseriei de coroziune s-a sfarsit;
  3. Solutia anticoroziune este de calitate proasta (cea pe care ati folosit-o anterior);
  4. Dupa lucrarile de reaparatie a caroseriei, cand s-a folosit sudarea. De asemenea, tratarea anticoroziva este necesara atunci cand s-a efectuat restaurarea geometriei caroseriei anterior.

  Avantajele tratarii anticorozive

  1. Aspectul exterior al automobilului nu are de suferit;
  2. Solutia performanta va proteja masina de coroziune, va distruge focarele existente de coroziune;
  3. Procedura poate fi efectuata oricand;
  4. Tratarea anticoroziva dureaza cca 2-3 ore;
  5. Solutiile nu au miros si culore;
  6. Nu vor ramane urme de pete dupa procedura.

  Procedura nu este chiar asa de simpla pe cum pare. Mai bine adresati-va la un service pentru asta. Veti economisi timp si nervi in acest mod. Pretul este de la 2132 lei.

  Tratarea anticoroziva a fundului masinii in Chisinau

  Cauciucuridevara este un service de incredere unde va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului! Veniti la noi, nu o sa va para rau! Aici veti face tratarea anticoroziva a fundului masinii. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniul de deservire auto. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag! Conditii mai bune nu veti gasi nicaieri in alta parte!

  Autoservice nostru
  Tratament anticoroziv al părții inferioare a caroseriei 1Tratament anticoroziv al părții inferioare a caroseriei 2Tratament anticoroziv al părții inferioare a caroseriei 3Tratament anticoroziv al părții inferioare a caroseriei 4Tratament anticoroziv al părții inferioare a caroseriei 5Tratament anticoroziv al părții inferioare a caroseriei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre