• RU
 • Toate tipurile de reparații de anvelope

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cauciucurile sunt elementul care se uzeaza foarte des din cauza interactiunii lor cu drumul. Printre defectiunile cele mai frecvente sunt taieturile. Ele dau o mare bataie de cap tuturor soferilor. Cui i-ar placea sa aiba asemenea probleme? Evident ca nimanui. Asadar, daca este posibil, trebuie de efectuat repararea taieturilor de anvelope. Pentru a ne forma o imagine mai clara referitor la acest proces, vom analiza, in continuare, tipurile de defecte si tipurile privind reparatia punctiei anvelopelor.

  Tipuri de reparatii de cauciucuri

  Acum, haideti sa vedem impreuna, care sunt acele tipuri de reparatie cauciuc si prin ce se caracterizeaza fiecare din ele:

  1. Repararea anvelopei cu garou. Este o metoda ieftina la care regurg, practic, toti soferii. Nu cere mult timp si demontarea rotilor. Insa, nici o garantie concreta nu poate oferi metoda data. Lucrul va costa de la 285 lei.
  2. Plasture radial. Este potrivit pentru taieturile cordului. Plasturele este facut dintr-un cauciuc elastic. Astfel de plasturi sunt in stare sa salveze, practic, orice anvelopa. Pretul lucrului va fi de la 285 de lei.
  3. Plasture “Ciuperca”. Este potrivit pentru spargerea anvelopelor. Locul defectuos este astupat calitativ. Ca si in cazul plasturelui radial, combinatia cu diverse tipuri de lipici. Unicul neajuns consta in imposibilitatea de a face reparatii la daunele pe diagonala. Pretul reparatiei va fi de la 237 de lei.
  4. Plasture de cordon radial. Se foloseste pentru reparatia cordurilor, taieturilor laterale. Pretul va fi de la 310 lei.

  Repararea anvelopelor - unde o pot face?

  Va ganditi unde sa faceti reparatii de anvelope? Adresati-va la cauciucuridevara! Avem specialisti talentati si consacrati, care va asteapta la noi in service. Vom rezolva orice neregularitate legata exploatarea autoturismului dumneavoastra. Dispunem de un utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati al nostru service cauciucuri chiar acum! Vom asigura reparatia radiatorului la pret avantajos

  Autoservice nostru
  Repararea anvelopelor 1Repararea anvelopelor 2Repararea anvelopelor 3Repararea anvelopelor 4Repararea anvelopelor 5Repararea anvelopelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre