• RU
 • Tapițerie pentru volan și scaune

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  O procedura de retapitare volan din automobil este o modalitate superba de a-i oferi acestuia un nou aspect proaspat. Volanul este afectat mereu de razele soarelui, precum si de diversi factori mecanici. Deseori acesta este zgariat sau apar unele crapaturi si semne de decolorare. Toate aceste defecte creaza un mare disconfort in timpul conducerii autoturismului si nu numai. Pentru a face retapitare este necesar, mai intai, de scos pielea veche. Apoi deja se aleg materialele pentru acoperirea noua. Retapitarea se poate face cu urmatoarele materiale:

  1. retapitare volan piele naturala - va tine mult timp. Aveti posibilitatea de a alege orice ten sau culoare. Insa si pretul va fi mai mare.
  2. eco piele - un material durabil si accesibil, dupa pret, pentru oamenii cu venit mediu. Datorita suprafetei sale, mana nu va luneca de pe volan. Unicul neajuns al ei, ar consta in aspectul sau nu cel mai perfect.
  3. piele de caprioara - caracteristicile sale sunt ca si ale ecopielii.
  4. alcantara - material rezistent la arsuri de diverse tipuri. Are un aspect placut si are rezistenta durabila.

  Pentru retapitare volane mai pot aplicate si cusaturi de tip “macrame”sau “AMG”, plus alte tipuri, care ii confera volanului un design deosebit. Nu ezitati de a face retapitari volane, ca sa conferiti un aspect deosebit interiorului din automobil!

  Retapitare scaune auto - avantaje

  Retapitarea scaunelor se poate face, de asemenea, cu materialele enumerate anterior (retapitare scaune piele naturala etc.). Plus, mai putem adauga velur si materie textila. Velurul este un material rezistent la uzura. De asemenea, este moale si are un aspect placut. O materie mai simpla este practica si nu are un pret mare.
  In continuare, dorim sa va prezentam o serie de avantaje, daca alegeti sa faceti reconditionare scaune tapitate:

  1. Pret accesibi pentru retapitare scaun auto;
  2. Un grad de comfort sporit;
  3. Aspect individual pentru salonul dumneavoastra;
  4. Optiuni accesibile pentru orice buzunar;
  5. O gama larga de materiale, culori, design-uri pentru gustul fiecaruia;
  6. Calitatea inalta a lucrarilor de retapitare scaune auto piele.

  Unde pot sa retapitez scaune auto?

  Cauciucuridevara.md va ajuta in toate problemele dumneavoastra ce tin de deservirea automobilului dumneavoastra. Suntem o echipa de profesionisti, care este mereu pregatita, sa va consulte. Va intrebati care va fi un pret retapitare scaun sau volan? Preturile serviciilor noastre sunt destul de avantajoase. Prin urmare retapitarea volanului va va costa in jur de 800 lei, iar retapitarea tuturor scaunelor - 12 000 de lei. Lucrarile de retapitare scaune piele auto sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare.

  Autoservice nostru
  Tapițerie/tapetărie pentru volan și scaune 1Tapițerie/tapetărie pentru volan și scaune 2Tapițerie/tapetărie pentru volan și scaune 3Tapițerie/tapetărie pentru volan și scaune 4Tapițerie/tapetărie pentru volan și scaune 5Tapițerie/tapetărie pentru volan și scaune 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre