• RU
 • Sudură auto din plastic

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Fiecare sofer doreste ca automobilul sau sa fie in stare buna. Conteaza nu doar starea tehnica buna, dar si aspectul exterior. Asa-i ca-i placut cand automobilul arata impecabil? Defectiunile precum fisurile, zgarieturile strica aceasta placere, mai ales are de suferit plasticul. Sudura este o solutie buna in acest caz! Cum se realizeaza sudara plastic auto? Sudarea plasticului consta in topirea acestuia cu un val de aer fierbinte. Plasticul sub influenta temperaturilor inalte se topeste si locurile defectate se contopesc. Ca rezultat plasticul este ca nou si nici urma de cusaturi.

  Cum are loc procedura de sudura a plasticului?

  Procedura de sudura a plasticului auto trebuie incredintata doar specialistilor de la service auto. Pentru aceasta actiune este nevoie de cunostinte si experienta anumita. Plus si in cadrul unui service este echipamentul necesar. Pentru a va familiariza cu aceasta procedura, va prezentam etapele de sudare a plasticului:

  • zona de lucru este pregatita, fiind curatata;
  • fragmentele ce trebuie combinate sunt unite, in prealabil, prin cleme;
  • se fac fixari in anumite sectoare cu distanta de 10-15 mm pentru o fixare sigura a pozitiei elementelor;
  • sudarea plasticului se realizeaza din doua parti, incepand din spate de-a lungul intregii conexiuni;
  • La finisarea unei zone, se trece la alta.

  Pretul sudurii plasticului incepe de la 500 lei. Este un pret optim pentru siguranta si atractivitatea automobilulul dumneavoastra!

  Sudura plasticului masinii in Chisinau

  Cautati un centru de deservire auto pentru deservirea automobilului dumneavoastra? Sunteti dezamagit de activitatea multor astfel de centre? Cauciucuridevara este un service de incredere, unde va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului! Veniti la noi, nu o sa va para rau! Aici veti face sudura plasticului masinii. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniul de deservire auto. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag! Conditii mai bune nu veti gasi nicaieri in alta parte!

  Autoservice nostru
  Sudură din plastic 1Sudură din plastic 2Sudură din plastic 3Sudură din plastic 4Sudură din plastic 5Sudură din plastic 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre