• RU
 • Sudarea părții inferioare a caroseriei și a carterului motorului unui automobil

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Carterul motorului este un element important, iar iesirea din uz a acestuia nu aduce la nimic bun. Fisurile insotite cu scurgeri de ulei instiinteaza despre defectiunea acestuia. O solutie privind reanimarea acestuia ar fi sudarea carterului.

  Fundul masinii reprezinta partea de jos a caroseriei, incluzand suspensia, transmisia etc. Deoarece interactioneaza cu elementele de pe carosabil, este supus defectiunilor. Sudarea este procedura care il salveaza.

  Sudarea carterului

  Cum are loc sudura carterului? Mai intai de taote este scos capacul acestuia de pe motor. Acest capac e curatit de tot felul de murdarii si ulei. Fisurile sunt curatate. Carterul este degrasat dupa care incalzit pana la 200 grade. Sudarea se face de pe partea exterioara. Pretul procedurii de sudare incepe de 450 la lei.

  Sudarea fundului masinii

  Sudarea data este necesara in urma loviturilor, efectului negativ al coroziunii, incalcarea geometriei caroseriei. Procedura se va face in cateva etape:

  1. - demontarea rotilor;
  2. - sunt demontate piesele ce apartin suspensiei si transmisiei;
  3. - metalul este indreptat;
  4. - toate suprafetele de lucru sunt slefuite;
  5. - se efectueaza sudarea propriu-zisa;
  6. - sunt slefuite cusaturile;
  7. - cusaturile sunt etansate;
  8. - la final se face asamblarea.

  Pretul procedurii incepe de la 700 lei. De asemenea, poate fi necesara o sudura praguri auto.

  Sudura caroserie auto in Chisinau

  Aveti nevoie de sudura carterului sau a fundului masinii, dar nu stiti unde s-o faceti? Noi va indrumam in acest sens! Cauciucuridevara este un service auto potrivit pentru dumneavoastra! La noi veti avea parte de tot suportul in problemele aparute: 

  1. - Avem profesionistii cei mai buni din domeniul de deservire auto. Ei vor gasi solutia pentru problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile de sudura se vor efectua calitativ si rapid;
  3. - Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Sudarea sub caroserie și a carterului motor 1Sudarea sub caroserie și a carterului motor 2Sudarea sub caroserie și a carterului motor 3Sudarea sub caroserie și a carterului motor 4Sudarea sub caroserie și a carterului motor 5Sudarea sub caroserie și a carterului motor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre