• RU
 • Sudarea caroseriei mașinii

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sudarea caroseriei este o procedura, care trebuie de efectuat atunci cand aceasta parte a automobilului a fost expusa la lovituri, variatii de temperatura, conditii climatice nefavorabile. Ca urmare, pe caroserie apar adancituri, zgarieturi, rugina etc. Dintre toate acestea, coroziunea este inamicul cel mai mare a caroseriei. Va intrebati de ce? Automobilul este pastrat si exploatat in conditii nefavorabile. Reparatia caroseriei prin metoda de sudare trebuie facuta in urmatoarele cazuri:

  1. restaurarea aspectului exterior dupa accident;
  2. eliminarea adanciturilor, crapaturilor etc.;
  3. montarea elementelor aditionale;
  4. indreptarea si vopsirea caroseriei.

  Pe internet puteti gasi o sumedenie de sfaturi cum puteti face sudarea caroseriei in conditii casnice, dar mai bine adresati-va specialistilor. Ca doar nu vreti probleme si mai mari legate de automobilul dumneavoastra? Ei vor face diagnosticarea si vor alege cea mai potrivita metoda de sudare.

  Tipuri de sudare

  Daca tot am vorbit de factorii ce afecteaza negativ starea unei caroserii, sa vorbim acum despre tipurile de sudare ale acesteia, care o vor readuce la starea initiala:

  1. Semi-automat. Daca trebuie de facut petice, mecanicul va alege echipamente speciale, de exemplu, o masina de sudura semi-automata. De asemenea, aceasta metoda se foloseste pentru a restabili forma suprafetei unde sunt lovituri si coroziune.
  2. Invertor. Utilizarea acestui dispozitiv este recomandata pentru a repara barele de protectie, troliurile, parbrizele etc. Sudarea efectuata, in acest fel, va fi finalizata repede. Piesele metalice cu o grosime mai mare de 3 mm pot fi fixate astfel, restul nu.

  Sudarea caroseriei in Chisinau pret

  Daca de aveti nevoie de sudarea caroseriei, cauciucuridevara.md este locul perfect pentru a face asta. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Va oferim consultatie referitor la orice problema, legata de automobilul dumneavoastra. Va intrebati cat costa procedura de sudare a caroseriei? Pretul va fi de 480 de lei. Noi efectuam lucrarile in termenul stabilit. Pentru noi este foarte important ca clientii nostri sa ramana multumiti. Veniti la centrul nostru de deservire auto! Nu veti regreta.

  Autoservice nostru
  Sudarea caroseriei 1Sudarea caroseriei 2Sudarea caroseriei 3Sudarea caroseriei 4Sudarea caroseriei 5Sudarea caroseriei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre