• RU
 • Spălătorie de motoare auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Motorul este considerat inima unui automobil. La fel cum viata omului depinde de functionarea corecta a inimii, asa si viata unui automobil depinde de functionalitatea motorului. Asadar, este foarte important ca motorul sa fie in stare buna si sa functioneze bine. Insa in afara de asta, motorul trebuie sa arate bine, adica sa fie curat. Curatenia acestuia influenteaza, intr-un oarecare mod, functionalitatea lui. Din acest motiv, o spalare motor este numai potrivita in acest sens.

  De ce este necesara o spalare motor auto?

  Foarte multi soferi nu acorda atentia cuvenita procedurii respective, insa in zadar. De fiecare data cand un sofer ridica capota automobilului sau pentru a verifica situatia, este vazut si motorul. Fiti de acord ca nu este placut sa vezi depuneri uriase de praf si alte fel de fel de murdarii! Plus ca praful si murdaria, cu timpul, pot afecta si functionalitatea acestuia. Haideti, sa vedem impreuna de ce este necesara spalarea motorului:

  1. - transferul de caldura este imbunatatit, motorul nu se supraincalzeste si va avea o durata de exploatare mai mare;
  2. - pete de ulei vizibile;
  3. - grad scazut de pericol de incendiu;
  4. - nivel ridicat de confort in procesul de deservire.

  Asadar, nu trebuie sa ezitati de a va duce masina la un service pentru spalarea motorului auto. Daca inca nu ati facut-o, acum e momentul.

  O curatare motor - cum are loc?

  O curatare motor auto este o procedura utila, care va prelungi, considerabil,viata acestuia. Insa, trebuie lasata pe seama specialistilor. Ei poseda cunostintele si experienta necesara pentru a indeplini procedura. Daca o sa incercati sa faceti singur de spalat la motor, este riscul de a strica ceva. Totusi, ca sa aveti o inchipuire despre proces in parte, vi-l descriem acum:

  1. - cu un jet de apa sub tensiune inalta sunt curatate straturile principale de murdarii;
  2. - este aplicat un strat special ce contine soultii cu un continut mare de alcali;
  3. - sunt spalate urmele de substante chimice;
  4. - motorul este suflat cu aer pentru a se usca.

  Mesterii au cunostintele necesare, dar important, conditiile potrivite de a petrece procedura data. Datorita echipamentului specializat, ei nu vor afecta alte piese in procesul de curatare. Manipularile in conditii casnice nu pot garanta asa ceva. Adresarea la service este cea mai buna decizie!

  Spalarea motorului Chisinau

  A aparut necesitatea de curatat motor auto? Veniti la cauciucuridevara. Aici sa va debarasati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Avem preturi spalare motor accesibile pentru buzunarele tuturor. Spalarea va costa incepand cu 1000 de lei. Nu ezitati si alegeti centrul nostru de deservire auto! Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Spălarea motorului 1Spălarea motorului 2Spălarea motorului 3Spălarea motorului 4Spălarea motorului 5Spălarea motorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre