• RU
 • Servicii de interior

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Un automobil este mai mult decat o simpla unitate de transport. A devenit un element de neinlocuit pentru un om contemporan, practic - un membru de familie. Este foarte important ca pe langa functia sa de baza, acesta trebuie sa aiba un aspect estetic placut. Soferii, tot mai des, incep sa acorde o atentie deosebita acestui fapt. Lucrul cu salonul sau caroseria, in limbajul de specialitate, se numeste cardetailing. Un pachet detailing auto include lucrari de curatare chimica, tapitare, restaurare a diferitor componente din automobil. Astfel sunt inlaturate diverse defecte sau neregularitati, care apar in urma interactiunii cu diversi factori climatici sau mecanici (zgarieturi, adancituri, arsuri etc.). Detailng - cea mai buna metoda de a va face automobilul sa arate perfect, exact ca-n prima zi cand l-ati cumparat.

  Lucrari de autodetailing - diversitate

  Detailing se axeaza pe intregul automobil. In functie de zona unde trebuie de lucrat si tipajul deteriorarii, variaza si tipul de lucrare. Deci, detailng are urmatoarele directii:

  1. - Restaurarea caroseriei. Caroseria unui automobil este, practic, cel mai des afectata de influenta negativa a factorilor climatici si mecanici. Aici avem in vedere variatia de temperatura, pietris, nisip s.a. Ca urmare, dupa interactiunea cu ele, pe caroseria masinii apar zgarieturi, adancituri, decolorari etc. Lucrarile de restaurare din domeniul detail auto care, unde in primul rand, avem in vedere slefuirea sau lustruirea, ne ajuta sa ne debarasam de aceste defecte. Costul lucrarilor va fi aproximativ de 4000 lei, dar pretul final pentru detailing exterior auto, totusi, depinde de foarte multi factori.
  2. - Vopsirea caroseriei. O alta metoda de restaurare, doar ca aici se are in vedere aplicarea unui nou strat de vopsea sau de protectie (ceara, ceramica, conservanti polimeri etc.). Pentru acoperirea cu ceara va trebui sa alocati undeva 378 de lei, iar pentru ceramica - in jur de 3000.
  3. - Lucrari cu salonul. Salonul este, de asemenea, un loc ce este des afectat. Asta se intampla mai ales din cauza neglijentei soferului sau a pasagerilor. Pielea din salon se poate rupe sau zgaria. De asemenea, apar arsuri de la tigari. Toate acestea, afecteaza negativ asupra aspectului salonului. Astfel se fac lucrari de tapitare sau retapitare a pardoselei, tavanului, usilor, volanului, cutiei de viteze. De asemenea, aceste elemente pot fi revopsite. Pentru a scapa de bacterii si miros neplacut, se face curatarea chimica a salonului (se aplica diversi detergenti specializati). Curatarea va costa aproximativ 3000 de lei.
  4. - Lucrul cu rotile. Astfel de lucrari se axeaza asupra discurilor (jantelor) anume. Acestea pot fi acoperite cu diverse straturi de protectie, cum ar cromul. Sau pot fi vopsite. Lucrul cu fiecare disc, in parte, va costa in jur de 400 lei.
  5. - Curatarea altor elemente din automobil. In acest caz, vorbim, in primul rand, de curatarea sasiului si motorului de noroi, rugina, praf etc. Procedura va costa in jur de 2700 de lei.

  Solutii detailing auto in Chisinau pret

  Cauciucuridevara.md este locul perfect pentru a face detailing la un automobil. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Puteti beneficia de servicii detailing auto. Noi efectuam lucrarile destul de rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client in parte. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta, apeland la serviciile noastre.

  Autoservice nostru
  Lucrări de interior 1Lucrări de interior 2Lucrări de interior 3Lucrări de interior 4Lucrări de interior 5Lucrări de interior 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare