• RU
 • Selecția vopselelor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Vopsirea unui automobil se realizeaza in mai multe etape. Aceste etape sunt urmatoarele:etapa de pregatire (unde se identifica toate defectele posibile), demontarea stratului vechi de vopsea, lucrari de grund, vopsirea automobilului, etapa finala consta in lustruirea caroseriei (fapt ce va proteja de influenta factorilor climatici si mecanici).

  Prin urmare vopsirea unui automobil ofera protectie sporita acestuia. Pe langa asta, aspectul exterior devine placut ochiului. Este o modalitate excelenta pentru sofer de a iesi in evidenta, alegand culori frumoase pentru automobilul sau. Din acest motiv, la dispozitia soferilor este pusa o mare selectie de vopsele auto. Fiecare isi poate alege ceva pentru sine, conform gusturilor si preferintelor proprii.

  Selectia computerizata a culorilor pentru vopsire

  Desigur ca fiecare sofer isi poate alege o culoare preferata pentru automobilul sau. Dar ce sa faci atunci cand nu esti decis referitor la ce culoare vrei pentru automobilul tau? Selectia computerizata a culorilor pentru vopsirea automobilului dumneavoastra, va vine in ajutor. Metoda se bazeaza pe anumiti factori. Sa vedem care sunt ei:

  1. programe specializate (soft corespunzator - Standox, Mobihel, Easicoat)
  2. selectia de pigmenti, smoale;
  3. fotometrie spectrala;
  4. exemplare de vopsele gata si amestecuri posibile;
  5. culoarea este repartizata conform codului producatorului;
  6. aplicare usoara etc.

  Selectia de vopsele auto in Chisinau pret

  Cauciucuridevara.md este locul numai potrivit, daca doriti de a beneficia de selectie vopsele auto la automobilul dumneavoastra. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Noi efectuam lucrarile destul de rapid si calitativ. Preturile noastre sunt accesibile. De exemplu, procedura de selectie vopsea auto va va lua din buzunar vreo 300 de lei. Avem o abordare individuala pentru fiecare client in parte. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta, apeland la serviciile noastre.

  Autoservice nostru
  Selecția culorilor mașinilor 1Selecția culorilor mașinilor 2Selecția culorilor mașinilor 3Selecția culorilor mașinilor 4Selecția culorilor mașinilor 5Selecția culorilor mașinilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre