• RU
 • Repararea cadrului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce este un card auxiliar? De ce este importanta repararea cadrului? Sau inlocuirea lui? Cadrul auxiliar este un element atasat de caroseria masinii cu ajutorul blocurilor silentioase. Acest element este destinat sa asigure o deplasare confortabila si in siguranta. De asemenea, cadrul nu permite miscarea elementelor caroseriei. El intareste si unitatile de suspensie. Va intereseaza cum va protejeaza cadrul in cazul unui accident? Cadrul este cel care ia lovitura asupra sa, diminuand efectele negative ale accidentului. Un cadru este greu de deteriorat, deoarece are o structura metalica puternica. Totusi, inlocuirea cadrului auxiliar poate fi necesara atunci cand unele piese ale acestuia sunt deteriorate aparte. Pentru a evita diverse riscuri de accidente, faceti reparatia cadrului la timp sau inlocuirea lui.

  Cum sa-mi dau seama ca este necesara reparatia sau inlocuirea cadrului?

  Am inteles ca cadrul auxiliar este un element care asigura o deplasare confortabila, plus protejeaza fundul caroseriei de contactul cu pietre, pamant etc. Inlocuirea cadrului auxiliar se face in cazul deformarii acestuia, coroziunii sau iesirea din functiune orificiilor de montare. De asemenea, sunt si alte semne de defectiune. Vi le prezentam in continuare:

  1. - se aud batai de sub fundul caroseriei;
  2. - vehiculul isi pierde traiectoria de deplasare;
  3. - este dificil de reglat alinierea rotilor;
  4. - ati descoperit defectiuni mecanice;
  5. - se simt scartaituri la conexiunea cu caroseria.

  Cadrul trebuie inlocuit la timp. Asta e foarte important. Pe langa toate avantajele salu, un cadru un puternic suport pentru motor. Procedura aceasta trebuie incredintata specialistilor. Adresati-va la un service de incredere. Pretul pentru inlocuire va fi de la 1020 de lei.

  Demontarea cadrului la cauciucuridevara

  Cel mai bun loc pentru a va deservi automobilul este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor.

  Autoservice nostru
  Scoaterea cadrului auxiliar 1Scoaterea cadrului auxiliar 2Scoaterea cadrului auxiliar 3Scoaterea cadrului auxiliar 4Scoaterea cadrului auxiliar 5Scoaterea cadrului auxiliar 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre