• RU
 • Schimbarea uleiului în cutia de viteze

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Uleiul de transmisie poate fi destinat cutiei de viteze automate sau unei cutii de viteze manuale. Aceste doua tipuri de ulei au caracteristici comune, dar si unele diferentieri. Uleiul pentru cutia automata este performant (cu mai multe proprietati) decat cel pentru cutia manuala. Cu ajutorul uleiului are loc transmiterea momentului de rotire de la arborele de intrare al hidrotransformatorului la cel de iesire. Uleiul pentru cutia automata asigura functionarea uniforma a mecanismelor de frecare, ambreiajului.

  Inlocuirea uleiului la cutia manuala

  Cand se schimba uleiul la cutia de viteza manuala? Haideti sa ne clarificam impreuna! Schimbarea uleiului la cutia de viteze manuala trebuie facuta luand in considerare urmatorii factori:

  1. cutia este incalzita la fiecare 5-10 km deplasare, pentru ca uleiul sa fie mai lichid si sa se scurga bine la necesitate;
  2. este scos capacul de scurgere in carterul cutiei de viteze;
  3. este scurs lichidul vechi si pus capacul;
  4. uleiul nou este turnat in locul special pentru el.

  Doriti un avantajos pret schimb ulei cutie manuala? Schimbarea uleiului costa de la 204 lei.

  Inlocuirea uleiului la cutia automata

  Cand se schimba uleiul la cutia de viteze automata? Multi soferi isi pun aceasta intrebare. Schimbarea uleiului la cutia de viteze automata se face in felul urmator:

  1. uleiul se schimba fara inlocuirea filtrului, in caz de aveti mai mult de 100 000 km deplasare;
  2. schimarea de ulei partiala cu inlocuirea filtrului;
  3. completamente, cu ajutorul unei instalatii speciale, conectat la magistralele hidrosistemului cutiei.

  Va intereseaza pretul la care se schimba uleiul la cutie automata? Pretul la care se schimba uleiul la cutia de viteze automata incepe de la 271 lei.

  Unde se schimba uleiul in cutia de viteze automata sau manuala?

  Cel mai bun loc pentru a va deservi automobilul este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. La noi se schimba uleiul in cutia de viteze manuala sau automata la preturi avantajoase! Veniti la noi si beneficiati de aceste servicii!

   

  Autoservice nostru
  Schimbarea uleiului în cutia de viteze 1Schimbarea uleiului în cutia de viteze 2Schimbarea uleiului în cutia de viteze 3Schimbarea uleiului în cutia de viteze 4Schimbarea uleiului în cutia de viteze 5Schimbarea uleiului în cutia de viteze 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre