• RU
 • Schimbarea uleiului de motor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Schimbarea uleiului la motor este o procedura ce trebuie facuta regulat, deoarece este foarte importanta! Uleiul de motor protejeaza toate piesele mobile ale motorului de uzura, murdarie, coroziune si alte depuneri. De asemenea, uleiul de motor absoarbe si retine elementele formate in urma arderii combustibilului. Plus, uleiul raceste motorul in timpul functionarii acestuia. Asadar, daca nu se va face schimbare ulei motor, piesele acestuia se vor deteriora, iar cu timpul, motorul insasi.

  Factorii care influenteaza frecventa de schimb ulei motor

  La cat timp se schimba uleiul la motor? Uleiul la motor se schimba cam la fiecare 9/10 000 km deplasare, dar asta nu inseamna ca nu poate fi schimbat mai des. Necesitatea si perioada schimb ulei motor, depinde de o serie de factori. Sa vedem care sunt acesti factori:

  1. - Tipul de combustibil si calitatea lui;
  2. - Volumul motorului;
  3. - Marca uleiului folosit mai inainte;
  4. - Clasificarea si tipul uleiurilor folosite;
  5. - Starea uleiului de motor;
  6. - Metode de schimbare;
  7. - Termenul aproximativ de cand functioneaza motorul ( se are in vedere cati kilometri de deplasare a parcurs masina);
  8. - Starea tehnica a motorului;
  9. - Conditiile si regimurile de exploatare;
  10. - Calitatea consumabilelor.

  Este bine de luat in considerare acesti factori pentru a fi nevoiti sa faceti schimb ulei diesel sau ulei pentru motoare benzina mai rar.

  Cum se face schimb ulei masina?

  Procedura de schimbare a uleiului de motor, desi pare simpla, trebuie incredintata specialistilor. Mai intai masina se va plasa intr-un loc special amenajat si se va pregati de procedura. Uleiul vechi se va scurge. Filtrul de ulei vechi va fi demontat. Apoi va fi turnat un nou ulei pana cand va umple circa 80%, nu trebuie umplut la maximum. Motorul se va porni. Indicatorul despre insuficienta de ulei trebuie sa se stinga. 

  Cautati un avantajos pret schimb ulei motor? Costul procedurii incepe de la 160 lei.

  Unde pot sa schimb ulei auto?

  Cauciucuridevara este acel service auto care va scoate mereu din incurcatura, cand aveti probleme cu automobilul. Aici veti beneficia de un suport considerabil. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivite pentru salvarea automobilului dumneavoastra. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Fiecare va putea schimbul de ulei la motor diesel sau ulei pentru motoare benzina la cele mai avantajoase preturi. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie prestate la cel mai inalt nivel, ca clientii nostri sa fie multumiti.

  Autoservice nostru
  Schimbarea uleiului de motor 1Schimbarea uleiului de motor 2Schimbarea uleiului de motor 3Schimbarea uleiului de motor 4Schimbarea uleiului de motor 5Schimbarea uleiului de motor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre