• RU
 • Schimbarea filtrului din sistemul de combustibil

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Filtrul de combustibil este o piesa foarte importanta. el este responsabil pentru bucati de rugina, resturi si praf. Are grija ca toate acestea sa nu patrunda in sistemul de combustibil al autoturismului. Cu timpul acesta se umple. In caz ca nu este schimbat produsul in timp la timpul potrivit, pot aparea probleme serioase. Este foarte important de inteles cand trebuie de schimbat filtrul de combustibil. Sunt multe chestii care afecteaza filtrul de combustibil. Sa vedem motivele cele principale:

  1. Acumularea de praf si murdarie.
  2. Coroziunea.
  3. Depuneri de rasina.
  4. Cristalizarea apei in combustibil.
  5. Combustibil de calitate proasta.

  Toti acesti factori provoaca defectiuni in sistemul de alimentare cu combustibil. Cea mai buna solutie este inlocuirea filtrelor de combustibil. Nu amanati masura data.

  Inlocuirea filtrelor de combustibil

  Desigur ca pe net puteti vedea multe sfaturi cum trebuie de facut inlocuire filtru de combustibil si acasa! Dar nu riscati! Oferiti aceasta sarcina specialistilor. Pentru a va familiariza, totusi, cu procedura, va prezentam urmatoarea informatie:

  1. Ca prim pas trebuie de scos siguranta din pompa. Dupa care trebuie de asteptat pana cand motorul se va opri.
  2. Al doilea pas consta in scoaterea bornei negative din baterie.
  3. Actiunea urmatoare consta in infasurarea piesei cu o carpa si de tras atent.
  4. Pe urma se instaleaza un nou filtru.
  5. La final trebuie de readus clema la baterie.

  De ce sa schimb filtru benzina la cauciucuridevara?

  Doriti de a face schimb filtru motorina, veniti la cauciucuridevara. Specialisti talentati si consacrati va asteapta aici. Vom rezolva orice neregularitate legata exploatarea autoturismului dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Vom asigura un schimb filtru motorina pret avantajos. La noi asta va costa de la 190 lei. Nu veti regreta! Nu amanati pe maine, ceea ce puteti face astazi.

  Autoservice nostru
  Schimbarea filtrului de combustibil 1Schimbarea filtrului de combustibil 2Schimbarea filtrului de combustibil 3Schimbarea filtrului de combustibil 4Schimbarea filtrului de combustibil 5Schimbarea filtrului de combustibil 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre