• RU
 • Schimbarea cauciucurilor stabilizatoarelor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cum sa ne dam seama daca avem nevoie sau nu de inlocuire cauciuc stabilizator? Ei bine sunt indicii in acest sens. In primul rand se aud batai sau scartait la susupensie atunci cand franam. Piesele sunt supuse unei deosebite supraincarcari, mai ales la deplasarea pe drumuri neasfaltate. De asemenea, volanul este greu de manevrat. La deplasarea in directia inainte automobilul o ia intr-o parte. Asadar, inlocuirea cauciucului stabilizator va trebui de facut foarte des in asemenea conditii de exploatare. Cand se recomanda de facut inlocuirea? In general, asta trebuie de facut intre 15 000 km - 30 000 km.

  Inlocuirea trebui facuta numaidecat pentru a preveni riscul unor accidente grave. Este atat de simplu. Trebuie doar sa va adresati la un service specializat!

  Inlocuirea cauciucului stabilizator - cum se face?

  Procedura de inlocuire a cauciucurilor stabilizatoare trebuie facuta doar la service. Nu va apucati de asta desinestatator. O sa va aduca mari batai de cap si cheltuieli in plus. Asadar, procedura de inlocuire a cauciucului este urmatoarea:

  1. - automobilul se instaleaza in stare stationara pe un pasaj sau lift;
  2. - suruburile rotii sunt slabite, apoi se scot;
  3. - sunt deconectate suporturile rafturilor la stabilizator;
  4. - trebuie de deconectat stabilizatorul si rafturile;
  5. - suruburile suportului care incadreaza mansonul trebuie slabite;
  6. - zona de lucru trebuie curatata bine;
  7. - bucsele din interior trebuie unse cu spray de silicon;
  8. - se asambleaza totul inapoi.

  Inlocuire cauciuc stabilizator - unde sa ma adresez pentru asta?

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Va intrebati care va fi pretul pentru inlocuire cauciuc stabilizator? Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Pretul este de la 235 de lei. Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea cauciucilor stabilizatoarelor 1Înlocuirea cauciucilor stabilizatoarelor 2Înlocuirea cauciucilor stabilizatoarelor 3Înlocuirea cauciucilor stabilizatoarelor 4Înlocuirea cauciucilor stabilizatoarelor 5Înlocuirea cauciucilor stabilizatoarelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre