• RU
 • Schimbarea bendixului de pornire

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Bendixul este o parte integranta a starterului, al carui scop consta in asigurarea unei conexiuni temporare intre coroana volantului si arborele demarorului pentru a invarti arborele cotit al centralei electrice. Nu e de mirare ca in caz de defectiune este necesar de facut inlocuire bendix starter, ca toate elementele sa functioneze bine.

  Defectiuni ale bendixului starterului

  Cele mai raspandite defectiuni ale bendixului vi le prezentam in cele ce urmeaza. Deci, atrageti atentia la ele:

  1. - deformarea dintilor angrenajului de antrenare. Piesa este fabricata dintr-un material mai putin rezistent ca angrenajul volantului;
  2. - uzura abraziva a rolelor cu arc in cusca bendix;
  3. - abraziunea suprafetelor interioare si exterioare ale clemelor conducatoare si antrenate ale bendixului.

  Asupra defectarii bendixului influenteaza si multi alti factori precum nisipul si praful. 

  Este foarte important de atras atentie la timp la defectiunile aparute, pentru a evita unele si mai mari.

  Cum are loc inlocuirea bendixului starterului

  Inlocuirea bendixului starterului consta din urmatoarele etape:

  1. - Este scos starterul si se face dezasamblarea dispozitivului;
  2. - Piesa uzata este inlocuita cu un bendix nou;
  3. - Starterul trebuie asamblat, dupa care acesta este instalat.

  Procedura de inlocuire a bendixului starterului este mult mai complicata decat pare la prima vedere. Noi v-am prezentat-o in linii generale. De aceea, va recomandam sa va adresati la centre specializate de deservire a automobilelor. Icercarile de a intreprinde careva masuri desinestatator nu vor duce la nimic bun, doar la nervi si cheltuieli suplimentare pentru reparatii ulterioare. Pentru a exclude probleme in plus, adresati-va de indata la specialisti. Lasati-i pe ei sa-si faca treaba!

  Am nevoie de inlocuirea bendixului starterului, unde ma pot adresa?

  Service-ul auto cauciucuridevara este un loc excelent pentru deservirea vehiculului dumneavoastra. O echipa minunata de specialisti din domeniu este gata sa va deserveasca. Ei vor rezolva oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra, inclusiv si inlocuirea bendixului starterului. Detinem echipament modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, inlocuirea bendixului starterului o sa va coste undeva 182 lei. Vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta! Mai avantajoase conditii n-o sa gasiti nicaieri in alta parte!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea bendixului starterului 1Înlocuirea bendixului starterului 2Înlocuirea bendixului starterului 3Înlocuirea bendixului starterului 4Înlocuirea bendixului starterului 5Înlocuirea bendixului starterului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre