• RU
 • Schimbarea anvelopelor în funcție de sezon

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Schimbarea anvelopelor sezoniere este o procedura obligatorie pentru fiecare, caci nu este bine sa te deplasezi cu cauciucuri de vara - iarna si invers. Mai ales ca, in primul caz, este deosebit de periculos. Conditiile de drum in perioada rece a anului lasa de dorit, automobilul poate aluneca si nimeri intr-un accident. Astfel, soferul pune in pericol nu doar viata sa, dar si a pasagerilor si a celorlalti participanti ai traficului rutier. Asadar, o schimbare cauciucuri trebuie de facut nu doar in baza datelor calendaristice, dar trebuie de orientat si dupa conditiile meteorologice. De exemplu, daca au inceput ingheturile inainte de termenul obligatoriu de schimbare a anvelopelor la sezonul de iarna, schimbarea cauciucurilor trebuie s-o faceti mai inainte.

  Tipuri de anvelope - particularitati

  Am stabilit ca este important de inlocuit anvelope dupa sezon la timp. Cu totii cunoastem ce fel de tipuri de anvelope sunt in functie de sezon:vara, iarna si universale. Sa vedem particularitatile fiecarora in parte:

  1. Anvelopele de iarna. Acestea pot fi recunoscute dupa marcajul MS (Mud + Snow), concepute pentru a conduce prin noroi si zapada. Uneori, drept simbol, este folosit un fulg de zapada. La exterior, anvelopele de iarna sunt mult mai late decat cele de vara. Compozitia anvelopelor de iarna reprezinta un aliaj care le ofera un nivel ridicat de aderenta, si nu le lasa sa alunece pe drum. Asadar, pentru a fi in siguranta trebuie de facut schimbare anvelope iarna.
  2. Anvelopele de vara au un marcaj sub formă de soare. Compoziția lor este conceputa pentru temperaturi ridicate. Pe vreme calda, cand asfaltul devine mai moale, anvelopele nu cad in el si isi pastreaza forma. Iata de ce trebuie de schimbare roti de vara. Anvelopele de vara se uzează de 2 ori mai repede decat cele de iarna.
  3. Anvelope universale mai sunt numite si All Seasons. Sunt potrivite pentru zonele in care nu exista o diferenta semnificativa de temperatura pe tot parcursul anului. Sau pot fi potrivite pentru cei ce nu se decid pentru schimbare cauciucuri iarna sau schimbat cauciucuri vara. Totusi, acestea se uzeaza foarte rapid, din motiv ca sunt folosite pe parcursul intregului an si nu au inlocuitori.

  Am nevoie de schimbat cauciucuri pret avantajos, unde ma pot adresa?

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti schimbarea cauciucurilor de iarna sau schimbare roti vara, veniti la cauciucuridevara. O echipa minunata de specialisti consacrati este gata sa va deserveasca. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Va intereseaza schimbare cauciucuri de iarna pret avantajos? Sau doriti sa aflati care e pretul de schimbat cauciucuri de vara? Pretul pentru schimbare roti incepe de la 300 de lei. Pretul exact se discuta deja pe loc si depinde de mai multe. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Rotația anvelopelor 1Rotația anvelopelor 2Rotația anvelopelor 3Rotația anvelopelor 4Rotația anvelopelor 5Rotația anvelopelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre