• RU
 • Adaptor schimb ulei dsg

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cutiile de viteza robot (dsg) prin tot mai mult la popularitate. Ele combina comfortul unei cutii de viteze automate cu economia celei manuale (in ceea ce priveste combustibilul). Cutia dsg permite de a scadea consumul de combustibil, de a face schimbarea de viteze mai rapida, este mai usoara. Cutia dsg trebuie intretinuta bine pentru a functiona. Aici avem in vedere schimbarea ulei si filtre. Accesoriile alese trebuie sa se potriveasca cu cutia data. Asadar, o schimbare ulei dsg este strict necesara!

  Cand se recomanda schimbarea dsg?

  La cati km se schimba uleiul la cutie dsg? Frecventa de schimbare a uleiului in cutia robotizata este diferita de la caz la caz. La cutia cu un disc uleiul se schimba la fiecare 75-80 000 km. La cutia cu disc dublu - 60-70 000 km etc. Un interval schimb ulei cutie dsg, necesitatea de schimbare depinde si de alti factori:

  1. - stilul de conducere agresiv sau iresponsabil;
  2. - mediu inconjurator agresiv;
  3. - tipul transmisiei;
  4. - starea carosabilului pe care se deplaseaza masina (se face schimbul de viteze);
  5. - utilizarea permanenta a remorcii;
  6. - prezenta defectelor;
  7. - si multe altele.

  Procedura de schimbare a uleiului in cutia robotizata trebuie facuta fara intarziere. Este foarte important ca aceasta sa se petreaca in cadrul unui service autorizat. Tot e mai bine cand lucreaza specialistii, ce detin cunostintele si experienta necesara.

  Inlocuirea uleiului in dsg - unde sa ma adresez in Chisinau?

  Unde pot sa schimb ulei cutie dsg pret avantajos? In caz caz nu v-ati decis unde sa faceti asta, veniti la cauciucuridevara. Noi vom presta servicii de cea mai inalta calitate:

  1. - Avem profesionisti care pot sa rezolve orice problema legata de autoturismul dumneavoastra;
  2. - Detinem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop; 
  3. - Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre; 
  4. - Preturile noastre sunt accesibile. 

  Nu ratati sansa de a inlocui uleiul dsg la cele mai bune conditii. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nicio clipa!

  Autoservice nostru
  Schimbare ulei dsg 1Schimbare ulei dsg 2Schimbare ulei dsg 3Schimbare ulei dsg 4Schimbare ulei dsg 5Schimbare ulei dsg 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre