• RU
 • Schimbare suporturi amortizoare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Suporturile amortizoarelor sunt niste constructii din metal cauciuc foarte elastice. Ele proteajeaza de galagie, vibratii in caroserie. De asemenea, sporesc nivelul de siguranta la deplasarea cu autoturismul. Atunci cand apar suspiciuni privind functionalitatea suporturilor amortizoarelor adresati-va la un service pentru diagnosticare. Nu pierdeti timpul! Cine stie? Poate va fi nevoie de facut schimbare suporturi amortizoare! Important este sa n-o intindeti cu asta, asa veti evita probleme mult mai mari.

  Simptomele defectiunii

  Ca sa va dati seama exact ca suporturile amortizoarelor s-au defectat, atrageti ataentia la urmatoarele caracteristici:

  1. - Se aud lovituri specifice in zona caroseriei;
  2. - Este tot mai dificil de manevrat cu volanul, acest fapt se mai ales la mașinile fără servodirecție.
  3. - Cand este efectuata virararea, se aude un puternic scârțâit în zona cupelor de susținere.

  La identificarea unor asfel de simptome, duceti vehiculul la service. Acolo i se va acorda toata atentia necesara. Specialistii vor analiza totul bine si vor decide cum sa solutioneze problema.

  Cum se face schimbarea suporturilor amortizoarelor

  Desi pe net pot fi gasite o sumedenie de sfaturi cum de schimbat suporturile amortizoarelor, nu va lasati amagiti de ele. Intreprinzand desinestatator astfel de manipulatii, riscati sa deterorati ceva. Iar asta se va solda cu probleme si mai mari. Lasati totul pe seama specialistilor! Sa aruncam o privire generala asupra procedurii in parte. Inlocuirea suporturilor amortizoarelor necesita ridicarea masinii, iar apoi trebuie de efectuat urmatorii pasi:

  1. - piulita de pe tulpina trebuie slabita;
  2. - este necesar de deconectat blocul de la articulatia de directie;
  3. - se scoate fixarea suportului de sus;
  4. - arcul nu trebuie comprimat cu cleme;
  5. - la final este demontat complet modulul si trebuie de inlocuit dispozitivul.

  Piesa noua este instalata in ordine inversa. La servicul nostru procedura se va realiza rapid si calitativ. Va trebui sa scoateti din buzunar de la 350 de lei.

  Cauciucuridevara - cel mai potrivit loc pentru schimbarea suporturilor amortizoarelor

  Nu stiti unde sa faceti schimbarea suporturilor amortizoarelori? Opriti-va la cauciucuridevara. Cu ajutorul nostru o sa uitati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cat ai clipi din ochi. Nu va faceti griji referitor! Fiecare isi poate permite serviciile noastre. Va oferim cele mai bune si calitative conditii! Totul pentru confortul dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Schimbare suporturi amortizoare 1Schimbare suporturi amortizoare 2Schimbare suporturi amortizoare 3Schimbare suporturi amortizoare 4Schimbare suporturi amortizoare 5Schimbare suporturi amortizoare 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre