• RU
 • Schimbare silentblockuri cremalierei de directie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Silentblocurile cremalierei de directie ies din uz la fel ca si toate celelalte elemente. Defectiunea cel mai des o putem observa pe vreme rece. De obicei se aude un scartait puternic la manevrele cu volanul. Daca astfel de simptome se vor lasa neobservate, atunci manevrabilitatea volanului se va inrautati treptat. Iar odata cu aceasta, manevrabilitatea autoturismului - fapt foarte periculos! Cel mai bine este sa faceti schimbare silentblockuri cremalierei de directie la timp!

  Motivele de a schimba silentblocurile cremalierei de directie

  Functia unui silentbloc al cremalierei de directie consta in intarirea unitatii sub capota. Acesta creeaza o stabilitate in folosirea nodului. Silentblocul este fabricat din cauciuc, motiv din care nu rezista la variatiile de temperatura. Isi pierde elasticitatea! De obicei, silentblocul rezista pana la 100000 km deplasare. Daca va deplasati pe drumuri de calitate proasta, verificarea lor trebuie facută mai des. Trebuie sa aveti grija sa nu permiteti iesirea totala din uz a acestora. Cum va apar primele susupiciuni referitor la buna functionare a cremalierelor de directie, adresati-va la un centru de deservire specializat pentru a face inlocuirea.

  Pasii in procesul de schimbare a blocurilor silentioase a cremalierei de directie

  Un bloc silentios este montat deasupra cremalierei de directie pe console metalice, care sunt fixate cu suruburi si piulite. Uneori, ca o piesa sa fie inlocuita, nici nu se demonteaza cremaliera de directie. Sa vedem care sunt pasii principali in procesul de schimbare a blocurilor silentioase:

  1. - trebuie de scos suruburile, care tin suporturile;
  2. - elementele metalice trebuie demontate;
  3. - piesele din cauciuc se demonteaza si sunt inlocuite cu cele noi;
  4. - suporturile fixeaza la loc.

  Inlocuirea blocurilor silentioase a cremalierei de directie va va face sa uitati de problemele pe care le-ati avut pana acum la deplasarea cu automobilul. Asta nu o sa va coste mult, undeva de la 185 de lei.

  Schimbarea silentblocurilor cremalierei de directie - unde sa ma adresez pentru asta?

  Stati pe ganduri din motiv ca nu stiti unde sa va adresati pentru a va deservi automobilul? Alegeti cauciucuridevara! Un loc mai bun nici ca se poate de gasit pentru asta. La noi lucreaza specialisti de vaza din domeniul de deservire auto. Ei gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea blocurilor silențioase ale rack-ului de direcție 1Înlocuirea blocurilor silențioase ale rack-ului de direcție 2Înlocuirea blocurilor silențioase ale rack-ului de direcție 3Înlocuirea blocurilor silențioase ale rack-ului de direcție 4Înlocuirea blocurilor silențioase ale rack-ului de direcție 5Înlocuirea blocurilor silențioase ale rack-ului de direcție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre