• RU
 • Schimbare silentblockuri amortizoarelor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Silentblocurile sunt foarte importante pentru un automobil. Adica, este important ca acestea sa functioneze bine. Ele fac conexiunea dintre suspensie si caroserie, sunt conectate cu motorul etc. La exterior, silentblocurile arata ca bucsa de metal cu garnituri de cauciuc sau plastic. Ele asigura o conexiune puternica a pieselor, dar, intre timp, elastica. Silentblocurile amortizoarelor diminueaza efectele de sarituri, vibratii, la deplasarea pe drumuri de proasta calitate. Acestea ies si ele din uz cu timpul, iata de ce este necesara schimbarea lor. Asadar, o schimbare silentblockuri amortizoarelor este inevitabila.

  Semnele defectiunii silentblocurilor amortizoarelor

  Pentru a va da seama ca silentblocurile nu mai functioneaza bine, va aducem la cunostinta urmatoarele semne:

  1. - se aud batai si scartait la suspensie;
  2. - se simt vibratii puternice;
  3. - scade manevrabilitatea autoturismului;
  4. - scade functionalitatea pieselor;
  5. - se uzeaza rapid anvelopele.

  Diagnosticarea va va ajuta sa determinati exact starea silentblocurilor si daca este necesara schimbarea lor, sau problema consta in altceva. Adresati-va la un service specializat!

  Etapele de schimbare silentblocuri ale amortizoarelor

  1. - desurubarea scarilor;
  2. - mutarea stifturilor de fixare spre arcul suporturilor masinii;
  3. - este efectuata desurubarea suruburilor de fixare a stabilizatorului;
  4. - se realizeaza demontarea arcului;
  5. - silentblocul vechi este inlocuit cu unul nou.

  Procedura se face neaparat de catre specialisti si in locuri amenajate special. Nu va ganditi sa faceti asa ceva desinestatator. Riscati sa defectati ceva. Pe urma, tot dumneavoastra va trebui sa scoateti bani in plus din buzunar pentru reparatii aditionale.

  Schimbarea silentblocurilor amortizoarelor - unde sa ma adresez pentru asta?

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi tot suportul in toate problemele aparute. La noi lucreaza cei mai buni specialisti din domeniul de deservire auto. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Procedura va costa de la 350 de lei. Nu credem ca veti gasi mai ieftin in oras. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Schimbare silentblockuri amortizoarelor 1Schimbare silentblockuri amortizoarelor 2Schimbare silentblockuri amortizoarelor 3Schimbare silentblockuri amortizoarelor 4Schimbare silentblockuri amortizoarelor 5Schimbare silentblockuri amortizoarelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre