• RU
 • Schimbare silentblock grindei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Silentblocurile contribuie la marirea confortului in deplasare, asigura o manevrabilitate mai buna a automobilului. Pentru a intelege ca a venit timpul pentru schimbare silentblockuri grindei, va prezentam aceste simptome de defectiune:

  1. - masina este greu de manevrat pe carosabil;
  2. - anvelopele se uzeaza neuniform;
  3. - atunci cand va deplasati pe drumuri de calitate proasta, auziti scartait, lovituri la caroserie;
  4. - scade elasticitatea elementelor din cauciuc;
  5. - cauciucul se rupe;
  6. - fisuri mari;
  7. - bucsa centrala se muta.

  Schimbarea silentblocurilor grindei din spate

  Daca scoateti fasciculul din spate, atunci obtinerea silentblocului va fi mult mai usoara. Procedura in sine este urmatoarea: 

  1. - Automobilul este amplasat intr-un loc special. 
  2. - Grinda este desprinsa de suport.
  3. - In continuare este scos surubul, ochiul grinzii este retras in jos. Se recomanda de a pune un distantier sub forma de bara intre corp si fasciculul din spate. 
  4. - Blocul silentios este demontat, piesa noua este instalata in locul sau, adica un nou bloc silentios
  5. - In cele din urma, grinda este pusa la loc si fixata bine.

  Exista multa informatie si sfaturi pe internet despre cum sa faceti schimbarea silentblocurilor grindei din spate acasa, dar nu atrageti atentia asupra lor mai bine. Procedura necesita specialisti cu experienta in domeniu, spatiu si echipament special. Pretul muncii respective va incepe de la 1160 de lei.

  Schimbarea silentblocurilor grindei din spate in Chisinau

  Trebuie sa schimbati silentblocurile grindei din spate? Va ganditi la ce service sa apelati? Va sugeram cauciucuridevara! Specialistii centrului nostru vor solutiona orice problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nici o clipa!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea blocurilor silențioase ale fasciculului din spate 1Înlocuirea blocurilor silențioase ale fasciculului din spate 2Înlocuirea blocurilor silențioase ale fasciculului din spate 3Înlocuirea blocurilor silențioase ale fasciculului din spate 4Înlocuirea blocurilor silențioase ale fasciculului din spate 5Înlocuirea blocurilor silențioase ale fasciculului din spate 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre