• RU
 • Sablarea discurilor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce inseamna sablare jante? Aici avem in vedere prelucrarea jantelor cu particule abrazive auto. Drept solutie de curatare este utilizat un nisip special pregatit pentru opratiunea data. Particulele de nisip, sub presiune, indeparteaza, murdariile, coroziunea, stratul de vopsea vechi.

  Avantajele sablarii jantelor

  Procedura de sablare a jantelor are o serie de avantaje, in comparatie cu alte metode de prelucrare a jantelor. Sa vedem care sunt acestea:

  1. proces lejer de prelucrare;
  2. procedura are un pret accesibil;
  3. asigura pastrarea stratului de vopsea pe un termen indelungat;
  4. curatarea unei roti dureaza cca jumatate de ora;
  5. este posibil de curatat cele mai greu accesibile locuri.

  Cum are loc procedura de sablare jante?

  Pe parcursul acestei proceduri, stratul murdar este indepartat cu ajutorul unui amestec abraziv uscat. Acesta este furnizat sub presiune inalta din echipamente speciale. Procedura de sablare este efectuata manual de un specialist, care este echipat corespunzator, pentru a-si proteja pielea si caile respiratorii. Drept abraziv este folosit nisipul cu un indice de umiditate de cel mult 2%. De asemenea, poate fi utilizata zgura de cupru, zgura de nichel, oxid de aluminiu, otel sau sticla. Aerul purificat este furnizat printr-un furtun special si amestecat cu abraziv, pentru a forma un amestec gata facut de nisip-aer pentru curatarea discurilor.

  Dupa finisarea procedurii, resturile de materiale abrazive sunt indepartate prin suflarea suprafetei tratate cu aer comprimat.

  Unde pot sa beneficiez de sablarea jantelor?

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Va intrebati care va fi acest pret reconditionare jante? Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. De exemplu, va oferim un pret sablare jante de la 200 de lei. Faceti-ne o vizita chiar acum! Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Sablarea cu discuri 1Sablarea cu discuri 2Sablarea cu discuri 3Sablarea cu discuri 4Sablarea cu discuri 5Sablarea cu discuri 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre