• RU
 • Ridicarea și livrarea de mașini

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Aducerea automobilelor de peste hotare este un serviciu destul de popular in zilele noastre. Soferii au posibilitatea de a alege masini de comanda noi sau de mana a doua. Acesta va fi adus fara probleme, practic, din orice tara din Europa. Tot mai multi soferi aleg optiunea data, caci procesul de masini import este unul foarte avantajos.

  De ce serviciul de import autoturisme este asa de popular in randurile soferilor?

  Serviciul privind alegerea auto si import al lor nu este, pur si simplu, asa de popular. Exista motive temeinice pentru acest fapt. Doriti sa stiti care sunt ele? Vi le prezentam imediat:

  1. preturi mult mai mari pentru aceleasi autoturisme la noi in tara;
  2. automobilele nu sunt in stare la fel de buna (aici vorbim de autoturismele de mana a doua);
  3. preturile de peste sunt foarte avantajoase;
  4. calitatea de deservire este mai buna acolo;
  5. combustibilul si drumurile sunt de mai buna calitate acolo.

  Cum se desfasoara procesul de autoselectare si import?

  Livrarea masinilor este un proces destul de sofisticat, unde fiecare pas trebuie bine analizat si respectat cu strictete. Iata de ce pentru a procura masini de import, trebuie de adresat la specialisti, care au experienta in domeniul dat. Caci daca va apucati singur sa va aduceti o masina de peste hotare, pot aparea diverse probleme, pe care nu veti fi in stare sa le rezolvati singur (defectarea autoturismului in drum, vi s-a nimerit un automobil de proasta calitate, ati platit un pret mai mare daca trebuie pentru masina, probleme cu documentele etc.). Noi insa putem rezolva orice, in caz de apar asa probleme. Totusi, trebuie sa luati cunostinta cu intreg procesul de autoturisme import. Asadar, procesul de import masini second hand sau noi consta in:

  1. Identificam impreuna de ce automobil aveti nevoie si de ce buget dispuneti pentru a-l procura;
  2. Alegem automobilul concret de pe platformele online;
  3. Stabilim toate cheltuielile pentru import masinilor de peste hotare;
  4. Procuram automobilul in Europa;
  5. Aducerea masinii in tara;
  6. Devamarea;
  7. Livrarea la locul stabilit.

  Cine ma poate ajuta sa import auto rulate?

  Cel mai bun service, care va va ajuta in procesul de import masini este cauciucuridevara. La noi aveti parte de cele mai bune conditii pentru serviciul auto rulate import. Noi facem tot posibilul ca serviciile noastre sa fie de calitatea cea mai inalta. Nu ezitati! Vizitati service-ul nostru pentru masini second hand import!

  Autoservice nostru
  Importul de mașini și selecția de mașini 1Importul de mașini și selecția de mașini 2Importul de mașini și selecția de mașini 3Importul de mașini și selecția de mașini 4Importul de mașini și selecția de mașini 5Importul de mașini și selecția de mașini 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre