• RU
 • Rezervarea peliculei și lustruirea farurilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Multi soferi aleg sa ofere o protectie deosebita automobilelor proprii. Este o modalitate buna nu doar de a iesi in evidenta dar si de a spori gradul de siguranta. Sunt multe metode pentru a face asta. Una dintre ele este rezervarea farurilor cu film. Ce placut este sa te simti in siguranta, stiind ca ai farurile tonate si rezervate cu pelicula?

  Pe langa aspectul sau estetic, farurile rezervate cu film prezinta o serie larga de avantaje. Haideti sa vedem care sunt ele:

  1. Este asigurata o protectie farurilor. Cu ajutorul peliculei, farurile sunt protejate de zgarieturi, schimbari a culorii si alti factori mecanici;
  2. Farurile rezervate cu film asigura trecerea uniforma a luminii;
  3. Se creeaza o suprafata uniforma.

  Lustruirea farurilor - avantaje

  O alta procedura utila farurilor este lustruirea acestora. Farurile, precum si multe alte elemente ale unui automobil, pot fi grav afectate de influenta diferitor factori climatici sau mecanici. Pot aparea zgarieturi. Farurile se pot intuneca la culoare. Toate acestea influenteaza negativ asupra functionalitatii farurilor. Procedura de lustruire faruri va va aduce urmatoarele beneficii:

  1. vizibilitatea drumului creste, fapt ce ridica gradul dumneavoastra de confort si siguranta;
  2. faceti economii de bani, deoarece preveniti necesitatea de a face reparatii costisitoare pe viitor;
  3. este asigurata protectia farurilor;
  4. este prelungita perioada de exploatare a farurilor.

  Unde ma pot adresa pentru lustruit faruri?

  Pentru a beneficia de servicii de rezervare sau lustruire faruri auto, adresati-va la cauciucuri.md. Puteti beneficia oricand de ajutorul nostru. Vom incerca de a gasi solutia cea mai potrivita pentru problema dumneavoastra. Va intrebati, care ar fi pretul pentru tonarea rezervarea cu film sau lustruirea farurilor auto? Avem preturi accesibile la toate serviciile oferite. Va vom oferi un avantajos pret. Procedura de rezervare a farurilor v-ar costa de la 486 lei pentru fiecare far, iar lustruirea - 365. Lucrarile noastre decurg foarte rapid si calitativ. Niciodata nu intarziem de a va aduce rezultate bune. Nu ne credeti? Veniti la noi la centru.

  Autoservice nostru
  Rezervarea peliculei și lustruirea farurilor 1Rezervarea peliculei și lustruirea farurilor 2Rezervarea peliculei și lustruirea farurilor 3Rezervarea peliculei și lustruirea farurilor 4Rezervarea peliculei și lustruirea farurilor 5Rezervarea peliculei și lustruirea farurilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre