• RU
 • Retragere casetei de directie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Caseta de directie transmite comanda de la volan la roti, pentru ca acestea sa vireze. Daca atunci cand virati, intampinati dificultati in manevrarea volanului, este posibil sa aveti probleme cu caseta de directie. Poate chiar va fi de nevoie de retragere casetei de directie. In orice caz nu trebuie sa amanati vizita la service.

  O caseta de directie defectatata - simptome

  Stati pe dubii referitor la soarta casetei de directie? Sunt mai multe semnale, care vestesc despre iesirea din uz a casetei de directie. Ele sunt urmatoarele:

  1. - este mult mai dificil de manevrat cu volanul;
  2. - scurgeri de ulei sau pete;
  3. - atunci cand va deplasati pe drumuri cu suprafete neregulate, puteti observa batai in toate zonele carosabilului;
  4. - auziti zgomote stranii, atunci cand intoarceti volanul,

  Atunci cand observati macar unul dintre aceste simptome, nu ezitati! Adresati-va imediat la un service auto, poate va fi nevoie de inlocuire.

  Demontarea casetei de directie

  1. - Elementele de fixare ale crucii trebuie slabite.
  2. - Apoi sunt desurubate piulitele de fixare ale clemelor cremalierelor de directie.
  3. - Acum caseta este libera si ramane doar de scos. 
  4. - Cand toate elementele de fixare sunt deconectate, se scoate caseta prin orificiul din spatiul arcuit al rotii. Trebuie rotit la stanga sau la dreapta, astfel incat arborele canelat sa intre in loc.

  Cum decurge o instalare casetei de directie?

  1. - Toate scaunele trebuie curatate cu o perie si smirghel. Apoi sunt prelucrate stifturile de aterizare cu unsoare sau unsoare de grafit.
  2. - Inainte de a instala o noua caseta de directie, dopurile trebuie deschise si se umplu orificiile cu litol.
  3. - Este pornita caseta de sub capota. Acest lucru se face in ordinea inversa a eliminarii. Este necesar de rotit, cu atentie, in jurul axei, pentru a evita deteriorarea mecanismelor si cablajului.
  4. - Este pusa caseta pe stifturi, sunt puse clemele si insurubate piulitele.
  5. - La final, sunt stranse piulitele cu stifturi.
  6. - Cand caseta este instalata, sunt puse varfurile, rasucite si instalate rotile.

  Procedurile de demontare si instalare a casetei de directie sunt foarte complexe, necesita cunostinte si experienta, asa ca incredintati-le specialistilor.

  Lucrari cu caseta de directie in Chisinau

  Cauciucuridevara este un centru de deservire, unde va puteti uita de toate problemele ce tin de vehicul! Vizitati-ne, nu o sa va para rau! Aici va veti de un suport enorm referitor la demontarea si instalarea casetei de directie. Specialistii nostri au o mare experienta in asa tip de lucrari. Va intereseaza pretul unor astfel de lucrari? Acesta va fi de la 696 lei. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Cu noi, demontarea si instalarea casetei de directie este cea mai sigura! Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Instalare casetei de directie 1Instalare casetei de directie 2Instalare casetei de directie 3Instalare casetei de directie 4Instalare casetei de directie 5Instalare casetei de directie 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre