• RU
 • Restaurarea și repararea accidentelor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Desi accidentele rutiere sunt neplacute, totusi, sunt inevitabile uneori, caci nu totul este sub controlul nostru. Chiar daca soferul este responsabil si respecta regulile de circulatie, nimeni nu-i poate da garantia ca nu va ciocnit de un alt sofer iresponsabil. Autoturismul are mult de suferit din aceasta cauza, dar principalul este ca toti sa ramana in viata, caci de o recuperare dupa un accident a masinii se poate ocupa un service.

  In ce consta procedura?

  Este clar inteles ca restaurarea masinii dupa un accident este posibila doar in cadrul unui centru de deservire auto specializat si nicaieri in alta parte. Cum decurge procedura? Haideti sa analizam pas cu pas:

  1. - Analiza defectiunilor - sunt identificate defectele si se stabileste gravitatea lor. In baza concluziilor se decide asupra metodelor de reparatie;
  2. - Dezasamblarea (generala sau partiala - depinde de gravitatea cazului) - este scos acumulatorul, sunt demontate firele electrice, se scot si alte mecanisme;
  3. - Verificarea si restaurarea geometriei - pentru asta se utilizeaza dispozitive hidraulice sau mecanice;
  4. - Indreptarea caroseriei - sunt inlaturate zgarieturile, adanciturile. La necesitate se trece la slefuire apoi si la vopsire. Pentru sudare se vor folosi aparate precum aparatul cu sudura in puncte sau argonul.

  De asemenea, la necesitate se va schimba sticla sau alte piese ce nu pot fi reparate.
  Pretul restaurarii automobilului depinde de caz la caz, de gadul de deterioare si partile ce au fost reparate, restaurarea elementelor lipsa. Daca e sa presupunem ca automobilul a fost reparat in intregime, adica toate piesele au fost reparate sau inlocuite, acesta ar incepe de la 30 000 lei.

  Restaurarea automobilelor in Chisinau

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti asta, veniti la cauciucuridevara! Noi va oferim cea mai buna deservire:

  1. - Specialistii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra;
  2. - Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop;
  3. - Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre;
  4. - Preturile noastre sunt accesibile.

  Nu pierdeti timpul! Veniti la service-ul nostru auto si rezolvati problemele autoturismului cat ai clipi din ochi! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Restaurarea accidentelor rutiere 1Restaurarea accidentelor rutiere 2Restaurarea accidentelor rutiere 3Restaurarea accidentelor rutiere 4Restaurarea accidentelor rutiere 5Restaurarea accidentelor rutiere 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre