• RU
 • Restaurarea cusăturilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cusaturile unesc diverse elemente ale automobilului intr-un tot intreg. Asta nu inseamna ca aceste cusaturi nu se pot deteriora cu timpul. Piese intregi se pot dezlipi de caroserie, ceea ce este foarte periculos, mai ales daca masina este in deplasare in acest moment. Un accident este inevitabil! Pentru a evita astfel de surprize se recomanda restaurare cusaturi.

  Ce presupune restaurarea cusaturilor

  Fiecare sofer doreste ca automobilul sau sa fie in stare buna si functionabil. Iar in caz de se defecteaza ceva la el, sa-l salveze la timp. Daca vedeti ca e nevoie de a restaurarea cusaturilor, nu ezitati de a o face, caci nu e de glumit. Si inca un moment important! Procedura e obligatoriu de a se face la un service, de doriti ca totul sa decurga ca la carte! Restaurarea se va axa pe:

  1. - curatarea cusaturilor de sudare;
  2. - prelucrarea cu etansanti;
  3. - verificarea etansarilor dupa sudare;
  4. - restaureaza cusatura initiala, asa cum a fost de la fabrica;
  5. - indreptarea si slefuirea elementelor restaurate.

  Costul incepe de la 908 lei. Nu amanati restaurarea. Fiecare moment conteaza! De ce trebuie sa riscati cu viata si sanatatea dumneavoastra deplasandu-va cu automobilul in stare deplorabila, cand puteti rezolva totul atat de simplu!

  Restaurarea cusaturilor in Chisinau

  Doriti sa-i readuceti automobilului aspectul de alta data, restaurandu-i cusaturile? N-aveti idee la ce service sa va mai adresati? Centrul potrivit pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Echipament modern;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Ce mai asteptati? Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii exceptionale stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Restaurarea cusăturilor 1Restaurarea cusăturilor 2Restaurarea cusăturilor 3Restaurarea cusăturilor 4Restaurarea cusăturilor 5Restaurarea cusăturilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre