• RU
 • Reparatii motoare auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Un automobil contemporan are o constructie destul de complicata. Aici avem in vedere diverse mecanisme si accesorii, misiunea carora este de a asigura functionarea normala a autovehiculului. Un important element al oricarui automobil este motorul. Fara el nu este posibila deplasarea autovehiculului. Cu parere de rau, acest element este supus сel mai des riscului de a se deteriora si foarte des este nevoie de a face reparatii motoare. Asta se intampla din cauza ca motorul este supus mereu supraincarcarilor, variatiilor de temperatura, cat si influentei negative a factorilor chimici si mecanici. Biela, rulmentii principali, arborele cotit, supapele, segmentele pistonului, cilindrii si pistoanele sunt cele mai supuse uzurii. Durata de viata a motorului depinde direct de resursele acestor piese. Daca se uzeaza si supapele nu se potrivesc perfect in prize, devine necesar sa se efectueze diagnostica si motoare reparatii.

  In afara de conditiile de exploatare a vehiculului, functionarea normala a motorului depinde de calitatea materialelor din care sunt facute elementele acestuia. De aceea este foarte important de ales piese de la producatori de incredere. In caz contrar ar putea surveni urmari grave, precum necesitatea de a inlocui complet motorul.

  Cand este necesar de a face reparatia curenta a motorului:

  1. creste nivelul de consum al combustibilului;
  2. se observa probleme atunci cand motorul se porneste;
  3. scaderea puterii;
  4. cresterea temperaturii motorului peste norma indicata;
  5. emanarea sporita a gazelor de esapament;
  6. se aud zgomote neobisnuite;
  7. se atesta scurgeri de ulei sau petrol, fapt ce poate duce la aparitia unui miros neplacut in salon;
  8. senzorul de presiune al uleiului indica neregularitati.

  Reparatia motorului la Cauciucuridevara.md

  Aveti probleme cu motorul? Este necesar de facut o diagnostica sau reparatii motoare? Nu stiti unde sa va adresati? Cauciucuridevara.md este locul cel mai potrivit pentru asta. 

  Suntem o echipa de profesionisti, care sunt mereu gata sa sara in ajutorul dumneavoastra, sa va consulte referitor la orice problema. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra, inlcusiv si reparatia motorului. Va intrebati cat costa reparatia unui motor? Preturile serviciilor noastre sunt destul de avantajoase. Pretul depinde de ce fel de componente sunt deteriorate. De exemplu reparatia generala a motorului v-ar putea costa undeva de la 6378 de lei. Lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Motor 1Motor 2Motor 3Motor 4Motor 5Motor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare