• RU
 • Reparații lonjeroane

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Mai exista cineva care sa nu stie ce inseamna lonjeraonele? Lonjeroanele reprezinta niste elemente forte ale caroseriei. Acestea vin cu un ajutor considerabil in rezistenta fata de supraincarcarile ce vin de la motor, caroserie, bagaje, pasageri. In asa fel greutatea autoturismului este diminuata. O alta proprietate a lonjeroanelor este cea de amortizare. Datorita lonjeroanelor aveti posibilitatea de a manevra, cu usurinta, masina pe carosabil. In pofida tuturor avantajelor sale, lonjeroanele nu pot fi ferite de defectiuni. Interactiunea cu noroiul, pietrisul, nisipul de pe carosabil isi face efectul. Drept urmare, avem fisuri, zgarieturi, focare de coroziune etc. Daca intreprindeti la timp o reparatie lonjeron, atunci veti evita probleme mai mari precum necesitatea de a inlocui elementul (ceea ce va costa mult mai mult).

  Ce presupune procedura de reparatie a lonjeroanelor?

  A aparut o dilema:sa va adresati la un service pentru a repara lonjeroanele sau sa faceti asta acasa? Problema va fi solutionata doar adresandu-va la un centru de deservire auto! Restul variantelor nu vor avea rezultate pozitive! Cum decurge repararea lonjeroanelor? Procesul de reparatie se axeaza pe aceste actiuni:

  1. - se face diagnosticarea pentru a identifica defectiunile exacte;
  2. - constructia automobilului, elementele sale sunt verificate sa corespunda caracteristicilor tehnice;
  3. - in caz ca defectiunea e prea grava, se recomanda inlocuirea lonjeronului;
  4. - in general, procedura de reparatie se axeaza pe sudare;
  5. - sunt eliminate cusaturile prin slefuire;
  6. - vopsirea se face la final.

  Costul reparatiei lonjeroanelor incepe de la 1000 lei, insa pretul exact depinde de gradul defectiunii.

  Reparatia lonjeroanelor in Chisinau

  Unde ma pot adresa pentru reparat lonjeroane? Locul perfect ca sa va puteti deservi automobilul personal este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si efectuate rapid;
  3. - Preturile de la service-ul sunt bune. Nu veti gasi conditii mai avantajoase in tot Chisinaul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de toate acestea!! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Va asteptam!

  Autoservice nostru
  Reparații la lonjeroane 1Reparații la lonjeroane 2Reparații la lonjeroane 3Reparații la lonjeroane 4Reparații la lonjeroane 5Reparații la lonjeroane 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre