• RU
 • Reparații încălzire auto în Chișinău

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Radiatorul auto - indici de defectiune

  Radiatorul unui automobil are grija de a asigura o temperatura calda in salonul automobilului. Dupa un oarecare timp de exploatare a autoturismului, functionalitatea radiatorului lasa de dorit. Trebuie facuta repararea radiatorului auto. Nu intelegeti ce este cu radiatorul dumneavoastra? Noi va prezentam indici de defectiune al radiatorului. Cum observati asa ceva, duceti masina indata la service. Iata care sunt acesti indici:

  1. Prezenta unui miros neplacut sau specific in salonul masinii;

  2. Dispozitivele de control al incalzirii nu functioneaza corespunzator;

  3. Salonul unitatii de transport nu este incalzit suficient pe timp de iarna;

  4. Geamurile masinii se incetesc;

  5. Se observa scurgeri ale lichidului de racire in salon sau in afara masinii.

  Repararea radiatorului auto - procedee

  Repararea radiatorului auto trebuie incredintata specialistilor. Nici prin gand sa nu va treaca sa va apucati singuri de asta. Exista marea probabilitate de a defecta ceva. Mult mai bine e sa va duceti la un centru de deservire auto specializat. Acolo problema se va rezolva cum se cuvine. Insasi masura de reparatie cuprinde urmatoarele aspecte:

  1. restabilirea functionarii normale a radiatorului;

  2. inlocuirea si repararea filtrelor de grasime, motor, servo clapete;

  3. spalarea dispozitivelor;

  4. repararea si inlocuirea unitatilor de comanda, ventilator;

  5. tratarea dezinfectarii pieselor si ansamblurilor.

  O prima etapa in oricare proces de reparatie este diagnosticarea. La aceasta etapa sunt depistate defectiunile si se trece la tehnici concrete de reparatie. In centrul nostru de deservire auto, reparatia radiatorului va costa de la 1161 lei.

  Reparatia radiatorului auto - unde o pot face?

  Va ganditi unde sa faceti reparatia radiatorului? Adresati-va la cauciucuridevara! Avem specialisti talentati si consacrati, care va asteapta la noi in service. Vom rezolva orice neregularitate legata exploatarea autoturismului dumneavoastra. Dispunem de un utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Vom asigura reparatia radiatorului la pret avantajos.

  Autoservice nostru
  Repararea cuptorului 1Repararea cuptorului 2Repararea cuptorului 3Repararea cuptorului 4Repararea cuptorului 5Repararea cuptorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre