• RU
 • Repararea pompei de benzină cu injector

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Pompa de combustibil asigura fluxul de combustibil intre motor si rezervor. Cu timpul filtrele si supapele pompei de combustibil se pot deteriora sau infunda. Asadar, reparatia pompei de combustibil trebuie facuta la timp pentru a preveni defectiuni si mai mari. In asa situatii reparatia nu va ajuta, deci va fi nevoie de inlocuire.

  Semnele defectiunii pompei de combustibil

  In caz de banuiti o functionare defecta a pompei de combustibil, trebuie sa va adresati neaparat la un service pentru a rezolva problema cat mai repede! Cum sa-mi dau seama ca pompa de injectie s-a defectat? Foarte simplu! Noi venim cu urmatoarele indicii:

  1. - observati zgomote stranii la pornirea motorului;
  2. - scaderea puterii motorului cu ardere interna;
  3. - se observa o crestere considerabila a consumului de combustibil;
  4. - automobilul se misca cu intreruperi.

  Ce defectiuni pot cauza asa ceva? Probabil filtrele s-au infundat, periile motorului s-au uzat, firele prezinta defectiuni, supraincarcari pentru rezervor. De asemenea, de vina poate fi coroziunea, apa a nimerit aici, dar nu trebuie de exclus si uzura esentiala, care vine cu timpul. 

  Cel mai important este sa va adresati la un service specializat la timp. Rezolvarea problemei nu trebuie amanata, deoarece se pot defecta si alte piese din cauza aceasta. Reparatia pompei de combustibil costa de la 500 de lei.

  Reparatia pompei de combustibil in Chisinau

  Sunteti in cautarea unui service bun pentru reparatia pompei de combustibil in Chisinau? Cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de tot suportul in problemele aparute: 

  1. - Avem cei mai buni profesionisti din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile de reparatie a pompei de combustibil se vor efectua calitativ si rapid;
  3. - Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. 

  Nu ratati sansa de a beneficia de cele mai bune servicii la conditiile cele mai avantajoase. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Reparatie pompa de combustibil 1Reparatie pompa de combustibil 2Reparatie pompa de combustibil 3Reparatie pompa de combustibil 4Reparatie pompa de combustibil 5Reparatie pompa de combustibil 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre