• RU
 • Reparatia sistemului de directie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Semnalele defectiunii sistemului de directie

  Functia de baza a sistemului de directie vorbeste de la sine. elementele de baza ale acestuia sunt:volanul, pedalele, cutia de viteze etc. Prin acest sistem volanul este unit cu rotile. Astfel, cand manevram cu volanul, rotile se misca in directia aleasa de noi. Va prezentam, in continuare, cateva semne care indica necesitatea de a face reparatie sistemul de directie:

  1. Nodul incepe sa curga;

  2. In zona volanului se aude un ciocanit puternic;

  3. Apar vibratii puternice la volan;

  4. Este mai dificil de manevrat cu volanul.

  5. In general, autoturismul este mai greu de manevrat.

  In momentul care observati astfel de simptome, adresati-va imediat specialistilor, nu pierdeti timpul! Un sistem de directie defect reprezinta un mare pericol pentru viata si siguranta dumneavoastra si a pasagerilor din automobil, cat si a celorlalti participanti ai traficului rutier. Asadar, nu ezitati sa faceti reparatie directie! Asta va poate salva viata.

  Reparatie directie auto

  Atunci cand observati unul sau mai multe semnale mentionate anterior, inseamna ca e ceva nu este in neregula cu sistemul de directie auto, adresati-va la un centru de deservire auto. Insasi, procedura de reglarea cremalierei de directie auto, decurge in felul urmator:

  1. Se face inspectia automobilului de catre specialisti;

  2. este efectuata o testare;

  3. Sistemul de directie este demontat;

  4. Sistemul de directie este dezasamblat;

  5. Toate piesele din sistemul de directie sunt verificate, incepand cu arbori, garnituri, perechi mecanice mobile, angrenaje;

  6. Este curatata carcasa si, de asemenea, toate piesele din sistem;

  7. Piesele sunt inlocuite, daca este necesar.

  In situatia in care piesele sunt uzate foarte tare, atunci este recomandata inlocuirea dispozitivului. Procedura de reparatie a sistemului de directie nu este atat de simpla pe cat pare la prima vedere. Asa ca mai bine duceti masina la un service specializat si nu riscati. Reparatiile desinestatatoare va pot aduce daune considerabile, plus nervi si cheltuieli suplimentare.

  Unde pot ma pot adresa referitor la o reparatie sistemul de directie chisinau?

  Aveti nevoie de reparatie directie chisinau? Cauciucuridevara.md este alegerea perfecta. La noi lucreaza doar profesionisti. Ei dispusi, oricand, sa vina in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam cu privire la toate problemele. Vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de reparatie directie auto pret avantajos. Acesta s-ar putea estima undeva la 1227 de lei. Noi efectuam lucrarile rapid si calitativ, in termenul stabilit prealabil. Avem o abordare individuala pentru fiecare. Pentru noi este foarte important ca ei sa fie satisfacuti de serviciile noastre. Veniti la cauciucuridevara! Nu o sa regretati deloc.

  Autoservice nostru
  Montarea mecanismului de direcție 1Montarea mecanismului de direcție 2Montarea mecanismului de direcție 3Montarea mecanismului de direcție 4Montarea mecanismului de direcție 5Montarea mecanismului de direcție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare