• RU
 • Reparația încuietorilor de mașină

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  O lacata auto, sau incuietoare, cum ii mai putem zice, este o alta masura de protectie. Previne furtul masinii si impiedica accesul persoanelor straine in salon. Totusi, ca si alte elemente, o incuietoare auto este supusa deteriorarilor. Sa vedem care sunt principalel cauze in deteriorare, si aparitia necesitatii de reparatii incuietori auto:

  1. Uzura esentiala a pieselor automobilului. Aici se observa mai multe aspecte. De exemplu, cheia se poate roti, dar incuierea sau descuirea sa nu se realizeze.
  2. Deteriorarea geometriei caroseriei. Usile, capota sau portbagajului se pot deform cu timpul. Acest fapt duce si la iesirea din functiune a lacatelor.
  3. Patrunderea de elemente straine. Asta poate duce la aparitia coroziunii, iar noi stim ca coroziunea deformeaza si distruge orice.

  In caz ca intampinati astfel de probleme, adresati-va imediat specialistilor. Caci, cu o incuietoare defecta riscati sa ramaneti fara automobil.

  Reparatii incuietori auto - tipologie

  Acum ca ne-am familiarizat catusi de putin cu incuietoarele auto, sa vedem ce tipuri de reparatie incuietori auto intalnim. In primul rand, tipul se bazeaza pe zona unde se afla lacatul. Asa le deosebim. Sa vedem care sunt ele:

  Reparatie lacatelor de la usi. Elementul este demontat, sunt sudate orificii, sunt identificate piesele deteriorate, instalarea elementelor noi, asamblarea, verificarea si instalarea. 

  Reparatie lacatelor de la portbagaj. Constructia acestui tip de lacate este similiar celor ale usilor. Asadar, la reparatia acestora se purcede in acelasi fel. O atentie deosebita se acorda tuturor pieselor din interiorul lacatului, la necesitate - se restaureaza geometria portbagajului, daca in aceasta consta motivul deteriorii.

  Pentru a repara incuietori auto, adresati-va specialistilor. Asa e mult mai avantajos, credeti-ne, plus economisiti timp si nervi. Caci cei care se apuca singuri de reparatii pierd mult timp si nervi, iar in final doar deterioreaza ceva. Pretul de reparatii incuietori auto va fi de la 250 de lei.

  Doriti sa faceti reparatii incuietori auto?

  A aparut necesitatea de a face reparatii incuietori auto, veniti la cauciucuridevara. Veti face cea mai buna alegere. Specialistii nostri calificati vor rezolva orice sarcina in legatura cu autoturismul dumneavoastra. Centrul nostru este dotat cu tehnica performanta, datorita careia orice este posibil. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta! Mai bune conditii nici ca se poate de imaginat!

  Autoservice nostru
  Repararea încuietorilor auto 1Repararea încuietorilor auto 2Repararea încuietorilor auto 3Repararea încuietorilor auto 4Repararea încuietorilor auto 5Repararea încuietorilor auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre