• RU
 • Reparația capului de cilindru

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Doriti sa faceti inlocuirea garniturii de chiulasa sau chiar chiulasa complet? Daca ati observat defectiuni ce indica acesteia din uz, atunci sunteti pe calea cea dreapta! Chiulasa ia asupra cca 50% din suprasarcinile motorului cu ardere interna. Chiulasa inchide si apara camerele de ardere, canalele sistemului si alte multe piese. Este ca un dispozitiv de racire. Toate suprasarcinille, precum si variatiile de temparatura fac ca chiulasa sa iasa rapid in functiune.

  Ce presupune reparatia chiulasei?

  Reparatia chiulasei este o procedura sofisticate, pe care e mai bine s-o incredintati specialistilor! Credeti-ne! Nu aveti nevoie de asa batai de cap! Mai bine cautati-va de treburi, iar specialistii nostri vor avea grija de restul. Reparatie chiulasa se face in doua etape

  1. - Se face depanarea chiulasa. Specialistii o dezasambleaza, fac curatenie, stabilesc starea mecanismului distributor de gaze. Dupa asta se decide exact ce piese trebuie reparate si care trebuie inlocuite.
  2. - Reparatia, popriu-zisa are loc acum.

  Va recomandam sa vizitati servuce-ul cum observati urmatoarele simptome:

  1. - gaze de esapament de culoare alba;
  2. - scade brusc nivelul de ulei de motor in sistem;
  3. - ulei cu spuma alba;
  4. - lichidul de racire s-a intunecat brusc;
  5. - scurgeri de ulei, care au ajuns si la motor.

  Reparatie chiulasa la cauciucuridevara

  Unde sa-mi duc automobilul pentru reparatie chiulasa chisinau? Buna intrebare! Multi si-o pun! Locul care se va potrivi, totalmente, pentru a va deservi automobilul este cauciucuridevara. La noi va veti bucura de sustinere in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va face sa uitati de ele, ca si cum nici nu au fost. Va intrebati care va fi un cost reparatie chiulasa? Acesta va incepe cu 811 de lei. Este un avantajos pret reparatie chiulasa. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru toti. Nu pierdeti oportunitatea de a benefecia de servicii calitative la preturi mici. Pentru noi este important ca clientii nostri sa fie multumiti de serviciile noastre, de aceea oferim tot ceea ce este mai bun pentru ei. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Repararea capului de cilindru 1Repararea capului de cilindru 2Repararea capului de cilindru 3Repararea capului de cilindru 4Repararea capului de cilindru 5Repararea capului de cilindru 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre