• RU
 • Repararea zgârieturilor, tăieturilor și arsurilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Salonul unui automobil este, deseori, expus la actiunea negativa a diferitor factori, iar cel mai daunator factor este factorul uman. Exista pasageri iresponsabili, poate uneori chiar si soferi, care nu respecta proprietatea. Ei pot sa deterioreze ceva, sa manance in salon sau chiar sa fumeze. In urma fumatului, deseori, raman arsuri sau pete de la fumul de tigara. Taieturile si rupturile reprezinta o dauna nu mai putin frecventa. Toate aceste daune, luate impreuna, strica aspectul salonului. Cui i-ar placea un salon aflat in stare deplorabila? Reparatia acestor defecte este solutia cea mai buna.

  Reparatia zgarieturilor

  Zgarieturile strica considerabil aspectul unui salon. Fiti de acord, cui i-ar placea sa aiba un salon deteriorat? O greseala destul de raspandita in randurile soferilor este ca acestia se apuca singuri de reparatii. Reparatia zgarieturilor, arsurilor si taieturilor trebuie incredintata doar specialistilor. Acum va prezentam etapele reparatiei zgarieturilor, ca sa aveti o impresie generala despre proces:

  1. O turnare speciala este creata, aplicandu-se o compozitie de polimer pe o zona intacta. Astfel, un model unic va ramane pe suprafata;
  2. Apoi, pe zgarietura se aplica compozitia „piele lichida”, se face o amprenta deasupra si se netezeste;
  3. La final, zona reparata este vopsita.

  Procedura va costa de la 235 lei.

  Reparatia taieturilor

  Taieturile, precum si celelalte defecte apar din cauza neglijentei si iresponsabilitatii pasagerilor. In orice caz, ele trebuie eliminate. O reparatie este obligatorie in acest sens. Sa vedem cum are loc reparatia taieturilor:

  1. Curatare si degrasare;
  2. Aplicarea unui clei special, care este ales in dependenta de gravitatea defectului;
  3. Pe clei este aplicat un strat de chit, care-i va permite sa ramana elastic dupa uscare;
  4. Vopsirea si aplicarea stratului de protectie.

  Procedura va costa de la 235 lei.

  Reparatia arsurilor

  Dupa cum am spus, arsurile apar cel mai des ca urmare a fumatului in salon. Insa defectele sunt foarte deranjante. Sa vedem care sunt etapele principale in reparatia arsurilor:

  1. Zona arsa este slefuita si curatata;
  2. Locul arsurii este umplut cu un polimer special;
  3. Apoi suprafata este slefuita pentru o mai buna aderenta a vopselei;
  4. Trebuie de ales culoarea vopselei;
  5. Este efectuata vopsirea zonei reparate si a intregului salon;
  6. Se face aplicarea unei compozitii speciale, pentru a proteja pielea de poluare.

  Procedura va costa de la 588 de lei, dar pretul mai exact depinde de gravitatea defectiunii. Acesta este pretul pentru un diametru al defectiunii pana la 15 cm.

  Repararea zgarieturilor, taieturilor, arsurilor in Chisinau

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti reparatia defectelor din salonul dumneavoastra, veniti la cauciucuridevara. Specialistii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema. Pentru asta avem utilaj modern si performant. Dorim ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile tuturor. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Repararea zgârieturilor, tăieturilor și arsurilor 1Repararea zgârieturilor, tăieturilor și arsurilor 2Repararea zgârieturilor, tăieturilor și arsurilor 3Repararea zgârieturilor, tăieturilor și arsurilor 4Repararea zgârieturilor, tăieturilor și arsurilor 5Repararea zgârieturilor, tăieturilor și arsurilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre