• RU
 • Repararea unităților de control

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Unitatea de comanda este elementul automobilului care asigura desfasurarea tuturor proceselor ce tine de dispozitivul puterii. Asadar, daca sunt necesare reparatii, atunci acestea ar trebui efectuate de specialisti. Dar cum sa ne dam seama ca este nevoie de repararea unitatilor de comanda? Va prezentam unele semnale:

  1. Intampinati o dificultate de a porni motorul. Sau inca mai rau, acesta nu se porneste deloc. Iese un fum ingrozitor din el. Se observa o detonatie suspectata.
  2. Motorul lucreaza cu intreruperi.
  3. Cand apasati pedala de acceleratie, automobilul nu reactioneaza.
  4. Pe panou se aprinde o lampa, ce indica o defectiune a sistemului de control al motorului masinii.
  5. Ventilatorul de racire a motorului se porneste de la sine.
  6. Piesele de siguranta se ard foarte des.

  De observati unele dintre aceste semne, nu pierdeti timpul, duceti-va la un service specializat.

  Repararea unitatilor de comanda

  Procesul de reparatie a unitatilor de comanda este unul minutios, asa ca mai bine de incredintat specialistilor. Va prezentam, in linii generale ce presupune acesta:

  1. Se realizeaza inspectarea conectorilor dispozitivului. Nu trebuie sa fie urme de oxidare sau murdarii.
  2. Echipamentul se dezasambleaza complet. Se fac o serie de manipulari cu piesele acestuia, inlcusiv si inlocuiri. 
  3. Pe placa unitatii de control este montat un rezonator de cuart. Pe parcusrul exploatarii daca dispozitivul a fost supus unor impacturi puternice, acesta isi poate pierde performanta. Astfel, poate fi nevoie de inlocuirea acestei piese cu una noua.

  Unde pot face repararea unitatilor de comanda la pret avantajos?

  Nu stiti unde sa va duceti pentru a va deservi automobilul? Banuiti ca aveti nevoie de repararea unitatilor de comanda? Noi va sarim in ajutor! Cauciucuridevara este locul unde se vor rezolva toate problemele dumneavoastra ce tin de automobil! Profesionistii nostri nu se tem de nicio provocare. Aveti probleme cu unitatea de comanda? Nici o problema nu vedem in asta! Vom face repararea cat ai clipi din ochi. Procedura va costa de la 3000 de lei. Toate lucrarile sunt realizate calitativ si la timp. Pentru noi de o importanta majora reprezinta faptul ca clientii nostri sa ramana multumiti. Alegeti cauciucuridevara! Mai buna alegere nici ca se poate de facut!

  Autoservice nostru
  Repararea unităților de control 1Repararea unităților de control 2Repararea unităților de control 3Repararea unităților de control 4Repararea unităților de control 5Repararea unităților de control 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre