• RU
 • Repararea umpluturii de scaun

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Fiecarui sofer ii place sa aiba salonul intr-o stare ideala! Un salon este cartea de vizita a soferului! Insa cu timpul elementele acestuia se uzeaza, mai ales scaunele! Si aici nu vorba doar de tapiterie, ci si de materialul din interiorul scaunelor! Oricat soferul nu s-ar stradui sa pastreze salonul in stare ideala, defectiunile sunt inevitabile. Pasageri iresponsabili, copii jucausi, neatentia soferului - toate aceste aspecte pot afecta starea scaunelor! Ce-i de facut pentru a solutiona problema? Se recomanda o reparatie umplere scaun!

  Avantajele procedurii

  De obicei scaunele uzate se remarca prin decolorarea tapiteriei, taieturi, adancituri si alte tipuri de deformari. Reparatia acestor defectiuni trebuie incredintata specialistilor! Doar la un service auto va fi atins efectul dorit. Specialistii au cunostintele, experienta si echipamentul necesar! Asa ca adresati-va fara griji la service si nu incercati sa intreprindeti masuri desinestatatoare in conditii casnice! Care sunt avantajele procedurii respective? Haideti sa le analizam impreuna:

  1. - previne aparitia deformarilor pe tapiterie;
  2. - scaunul devine mai moale si neted;
  3. - veti simti un confort mai mare in timpul deplasarii.

  Care a fi un cost aproximativ al reparatiei scaunelor? Acesta va incepe de la 680 lei.

  Reparatia umplerii scaunelor in Chisinau

  Cauciucuridevara este centrul de deservire auto perfect pentru dumneavoastra! Doar aici veti avea parte de tot suportul cu privire la problemele aparute: 

  1. - Specialistii cei mai buni din domeniu va stau la dispozitie. Acestia vor stabili metoda perfecta pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Efectuam lucrarile in mod calitativ si rapid;
  3. - Avem utilaj modern;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - Preturile de la noi sunt foarte bune. Nu veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul Chisinau, credeti-ne! 

  Inca mai stati pe ganduri? Nu trebuie! Vizitati-ne si convingeti-va personal de toate cele prezentate! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Repararea umpluturii scaunului 1Repararea umpluturii scaunului 2Repararea umpluturii scaunului 3Repararea umpluturii scaunului 4Repararea umpluturii scaunului 5Repararea umpluturii scaunului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre