• RU
 • Repararea transmisiei automate și manuale

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cutia de viteze este un element destul de complex in constructia unui automobil. Ea poate fi de doua tipuri:manuala si automata. Factorii ce pot dauna functionarii normale a cutiei de viteze, si prin urmare, va fi necesar de facut reparatii cutie automata sau manuala, sunt urmatorii:

  1. lichidul de transmisie nu a fost schimbat la timpul potrivit;
  2. utilizarea unui lichid ce nu corespunde caracteristicii tehnice a cutiei de viteze;
  3. persista neregularitati in sistemele de racire;
  4. un stil de condus iresponsabil;
  5. regulile de exploatare nu sunt respectate.

  Etapele de reparatie cutie de viteze automata sau manuala

  O reparatie cutie automata este un proces destul de complex. Intai de toate trebuie de facut o diagnostica ampla, pentru a identifica exact punctul defect. Cu ajutorul unui echipament special, sunt citite codurile de eroare, este verificata functionalitatea senzorilor, temperaturii diferitor lichide etc. Apoi este cercetat lichidul de transmisie (culoarea, presiunea, posibilitatea de scurgeri s.a.). Dupa care, spre finalul diagnosticii este verificata functionalittaea transmisiei in regim de lucru (se cauta prezenta diferitor zgomote, bubuituri etc.).
  Dupa diagnosticare urmeaza urmatoarele etape:

  1. Demontarea si dezasamblarea cutiei de viteze;
  2. Defectuarea (este stabilita o lista cu toate piesele ce urmeaza a fi schimbate sau reparate);
  3. Asamblarea, instalarea, testarea (spre final se asigura ca procedura sa aiba un final reusit).

  Daca aveti nevoie de reparatii cutii de viteze automate sau reparatii cutie de transmitere manuala, trebuie sa va adresati specialistilor de incredere. Nu incercati sa intreprindeti masuri independente. Pot surveni urmari destul de neplacute pentru automobilul dumneavoastra, ce va va aduce cheltuieli suplimentare.

  De ce cauciucuridevara?

  In centrul nostru de deservire auto lucreaza o echipa de adevarati profesionisti. Suntem mereu gata sa venim in ajutorul dumneavoastra. Noi oferim consultatii cu privire la orice problema. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra, mai ales ceea ce tine de service cutie automata sau manuala. Va intrebati care este costul reparatiei transmisiei automate sau mecanice? In centrul nostru de deservire auto puteti beneficia de un avantajos pret reparatie transmisie automata. Daca vorbim de reparatia cutiei de viteze, aceasta v-ar putea costa undeva de la 6500 de lei. Noi vom realiza lucrarile de reparatie rapid si calitativ. Pentru noi este foarte important ca clientii sa ramana multumiti.

  Autoservice nostru
  Repararea transmisiei automate și manuale 1Repararea transmisiei automate și manuale 2Repararea transmisiei automate și manuale 3Repararea transmisiei automate și manuale 4Repararea transmisiei automate și manuale 5Repararea transmisiei automate și manuale 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre