• RU
 • Repararea tobei de eșapament

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul de esapament este unul destul de complex. Amortizorul de zgomot este elementul cel mai sensibil. Acesta cel mai frecvent este supus influentei negative, din exterior este afectat de factorii climatici (zapada, ploaie, pietre etc.), din interior -gazele de esapament. Toate acestaewa impreuna duc la distrugerea acestui amortizor. Asadar, este nevoie de repararea amortizorului de zgomot.

  Etapele reparatiei amortizorului de zgomot

  Reparatia amortizorului de zgomot consta in mai multe etape, depinde deja de gradul de uzura si localizarea defectiunii:

  1. inlocuirea garniturilor - poate fi necesara demontarea intregului sistem de evacuare sau a unor sectiuni individuale;
  2. repararea tevilor de esapament - fisurile care s-au format in locurile coturilor tevii sub influenta gazelor de esapament fierbinti, sunt eliminate prin sudare;
  3. repararea partilor corpului - exista posibilitatea de inlocuit catalizatorul si ondularea fara a demonta amortizorul de zgomot.

  Procedura trebuie incredintata doar specialistilor. Ei detin cunostintele si experienta necesara. De asemenea, este nevoie de incapere speciala si utilaj performant. Va dati seama ca in conditii de domiciliu asta este imposibil. Plus, daca va apucati desinestatator de a face asta, riscati sa agravati si mai mult situatia. Va trebui sa scoateti din buzunar si mai multi bani. Mai bine adresati-va deodata la service.

  Cauciucuridevara - cel mai potrivit loc pentru reparatia amortizorului de zgomot

  Nu stiti unde sa faceti reparatia amortizorului de zgomot? Service-ul cauciucuridevara cel mai potrivit loc pentru a face asta. Cu ajutorul nostru o sa scapati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Referitor la pret, nu va faceti griji! Preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarul fiecaruia. Va oferim cele mai bune conditii! Totul pentru confortul dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Repararea tobei de eșapament 1Repararea tobei de eșapament 2Repararea tobei de eșapament 3Repararea tobei de eșapament 4Repararea tobei de eșapament 5Repararea tobei de eșapament 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre